Sistemin bu oyunu kaldırırmı?

Kaldırırmı? (Assassin Creed Revelationsuda deniyeceğim onların istediği aynı galiba)

• Kaldırır

Kullanılan: 13 81.3%
  • Kaldırmaz

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*yıllar sonra gelen cevap* Böyle herkese sormak yerine, Can You Run It?'e gir, oyunu seç, sistem özelliklerini karşılaştırıp kaldırır mı kaldıramaz mı söylesin.
Orda kaldırmaz dedi o yüzden buraya sordum zaten.
Bu arada 600 gb boş yerim var o sıkıntı değil
Can you run it adlı siteye baksan bile güvenme thiefi minimumda oynayamaz görünüyorum güç tasarrufunda orta ayarlarda 30 fps alıyorum. Fazla fpsye gere yok zaten güç tasarrufta değilse işlemci ısısı= 87C :D

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Can you run it adlı siteye baksan bile güvenme thiefi minimumda oynayamaz görünüyorum güç tasarrufunda orta ayarlarda 30 fps alıyorum. Fazla fpsye gere yok zaten güç tasarrufta değilse işlemci ısısı= 87C :D
*yıllar sonra gelen cevap* Valla Can You Run İt hep bana doğru sonuçlar verdi. Kaldırmaz dedi kaldırmadı, çok iyi çalıştırır dedi çok iyi çalıştırdı :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asla güvenmeyin kaldırmaz görünün pcde güç tasarrufunda açtığı oyunlar oluyor. :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
neyse ac3'ü çalıştırdı benim bilgisayar o zaman brotherhood falanda çalıştırır tartışmaya gerek yok

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
experience Sadece Nvidianın Beta Ve Alfa Driverlerini Günceller... Anakartta Game Boost Shadow Play vs. Olup Olmadığını Gösterir Ama Ayar Yapmaz ...
Sen çok yanlış biliyorsun oyunu en Optimum (detay - fps dengesi) olacak biçimde ayarlar.. Nvidia boşuna Labaratuar larinda testleri yapmıyor değil mi?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

A

Asigo64

Ziyaretçi
Google amcaya ''can ı run it'' yazın %90 olarak size sizin bilgisayarınıın oyunu kaldırıp kaldıramayacağını söyler Yanılabilir kusursuz değil

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Sen çok yanlış biliyorsun oyunu en Optimum (detay - fps dengesi) olacak biçimde ayarlar.. Nvidia boşuna Labaratuar larinda testleri yapmıyor değil mi?

Laboratuvar Ortamında Bunu Test Etmelerine Gerek Yoktur Sonuçta Bu Bi Program... GeForce Experience Sadece Bir Optimizasyon Programıdır ... Ayrıca Optimize Oyunlar İçin Kartı Maximum Bir Performansa Tabi Tutup Yakmak Yerine Oyun İçin İdeal Ayarları Yapar "Low - High texture quality vb. Kısaca Oyunları Hızlandırmak Gibi Bi Yeteneği Yoktur ... Kartın Performansına Göre Ayarlar... Bu Manuel Olarakta Yapılabilen Bir İşlev ... Bu Programın Tek Yararı İse Kartların Driverlerini Anında Güncelliyebilmen

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Laboratuvar Ortamında Bunu Test Etmelerine Gerek Yoktur Sonuçta Bu Bi Program... GeForce Experience Sadece Bir Optimizasyon Programıdır ... Ayrıca Optimize Oyunlar İçin Kartı Maximum Bir Performansa Tabi Tutup Yakmak Yerine Oyun İçin İdeal Ayarları Yapar "Low - High texture quality vb. Kısaca Oyunları Hızlandırmak Gibi Bi Yeteneği Yoktur ... Kartın Performansına Göre Ayarlar... Bu Manuel Olarakta Yapılabilen Bir İşlev ... Bu Programın Tek Yararı İse Kartların Driverlerini Anında Güncelliyebilmen
Bazı oyunlarda o kadar da kolay olmayabiliyor ^_^

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1405884746,1405883028][/DOUBLEPOST]Ek olarak laboratuvara gerek yok dedin yazılım dedin isterse kendisi deniyemez mi? Baştan söyleyeyim beni çileden çıkartma bunu ben internette güzel kaynaklardan okudum hani baştan ben uyariyim sallamasyon falan demeyin sinirimi bozmayin

Son üç kelimen...
"(...) Ama Ayar Yapmaz ..."
Hızlı anlıyorsun :p

Son düzenleme:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Bazı oyunlarda o kadar da kolay olmayabiliyor ^_^

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1405884746,1405883028][/DOUBLEPOST]Ek olarak laboratuvara gerek yok dedin yazılım dedin isterse kendisi deniyemez mi? Baştan söyleyeyim beni çileden çıkartma bunu ben internette güzel kaynaklardan okudum hani baştan ben uyariyim sallamasyon falan demeyin sinirimi bozmayin

Son üç kelimen...
"(...) Ama Ayar Yapmaz ..."
Hızlı anlıyorsun :p
=D Ya Laboratuvara Derken ... Yani 2 Makinede Deneseler Olucak ... Hani Bayaaa Kapsamlı bir şey Laboratuvar ... Bide Türkçem Çok İyidir Arada Anlamsız Sözler Kurabilirim =D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
=D Ya Laboratuvara Derken ... Yani 2 Makinede Deneseler Olucak ... Hani Bayaaa Kapsamlı bir şey Laboratuvar ... Bide Türkçem Çok İyidir Arada Anlamsız Sözler Kurabilirim =D
Ben okuduğumu söyledim ama ayar yapıyor uzatmaya gerek yok. Ve bazı oyunların grafik ayarları çok karmaşık olabiliyor.