Sitde Dolandırıcılık Yapılmaktdır

Ata Arda Alpat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sitede furkan tombak olarak kendini tanıtan ve server vermek amaçlı mobil ödeme yapılmasını isteyen kişi ödeme yapıldığı halde ortadan kaybolup hizmet sunmamıştır. ben bu user ın annesi olarak bu siteyi bilişim suçlarına mahkemeye veriyorum.

Ata Arda Alpat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sitede furkan tombak olarak kendini tanıtan ve server vermek amaçlı mobil ödeme yapılmasını isteyen kişi ödeme yapıldığı halde ortadan kaybolup hizmet sunmamıştır. ben bu user ın annesi olarak bu siteyi bilişim suçlarına mahkemeye veriyorum.

denizkizi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi ama furkan tombak diye birisi suç işledi diye o kişiyi mahkemeye verirsin...neden siteyi veriyorsn

denizkizi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer dolandırıcılık yapıyorsa hackerlikte biliodur... Kendini admin yapmş olabilir(benim görüşüm)

Ata Arda Alpat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
az önce moderatör arkadaşla konuyu görüştük. sitede admin değilmiş bu furkan tombak denen şahıs. ben sitede admin olduğunu varsayarak bir takım öngörüşlerde bulundum. ama siteyle bağlantısı yönetici bazında değil. bu açıdan evet sitenin suçu yok.ne yazık ki bu tarz olaylarda dışardan 3. bir kişiyle bağlantı kuruluyorsa nedir kimdir çok iyi araştırmak grekiyor. bizimde bu durumda kaybımız için yapacak birşeyimiz yok. kısacası çocuk yaşının küçük olmasından ve tecrübesizliğinden ötürü inanmış. konu bundan ibaret..