Site Tasarimi İcin Sponsor Araniyor

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Merhabalar ;

Arkadaslar biz serverimize site yapimcisi ariyoruz Sunucumuz HUB belii bir ucretle yaptiracagiz (Makul bir fiyat olursa seviniriz :)) Extra olarak bize indirim yaparsa serverimizde WEB SITE SORUMLUSU tagini verecegiz . Son olarak olmasini istedigimiz ozellikler : Kayit,Market(Websend),Yenilikler,Kredi Sistemi,Ticket Sistemi,E-Mail,Top 100, Yan barlarda da TOP 5, sifre unuttum.

Not: Makul bir fiyat olursa seviniriz...

yagmurbursa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
site kurup kayıt kısmı yapabilirim market paypal ödemeli yapabilirim yalnız ödeme yapar yapmaz o şeyi veremez onun üzerinde uğraşıyorum yenilikler kısmı yapabilirim kredi sistemi yapmaya çalışırım (söz veremem) ticket sistemi kolay yaparım e-mail derken ne demek istedin? top 100 yaparım yan barlara top 5 yaparım şifremi unuttumu ticket atma şeklinde yaparım ayrıca serverde yetki verirsen ücretsiz yaparım ayrıca yapım boyunca sana adresini vereceğim siteden sitenin anlık durumunu görebilceksin
skypeler
yagmurbursa1

Son düzenleme:

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Simdi suan pcden girmiyorum yetki oonusunda ise sikinti olmaz yaparsan anlasabikliriz e-mail derken email kayit sistemi adam e mailine aktivasyon gidecek :)

Birde yaptigin bir ornek site varmi varsa link atarmisin ?

Bu arada market mobil sistemini yaparim Batihost a onu odeme yaptiktan sonra krediye cevirmeyi de sanirim bilikte halledebbiliriz.