Persoft
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba dostlarım,bugün başımdan geçen bir olayı anlatacağım.Herkes Premium olmak ister,olmak sizinde hakkınız..Fakat Premium olmaya çalışırken dolandırılmanız çok üzücü ve sinir bozucu bir şey. Benimde artık tecrübelerim var,dolar zaten uçuşta,minecraftın sitesinden premium alabilcek kişilerin sayısı sınırlı..Bende öyleyim,başıma gelen olay şu: Yaklaşık 1.5 yıl önce bir siteden premium hesap aldım.Fazla ünlü bir site değildi,hesabın herşeyi değişiyordu fiyatı 20TL'di.Kullanmaya başladım!,gayet sorunsuz bir hesaptı bilgilerini değiştirdim.hiçbir serverde banlı değildi. Taa bu zamana kadarda kullanıyorum ve hala kullanmaya devam ediyorum.Bunda bi sorun yok,birde 1 ay önce premium satan en ünlü türk sitelerinden birinden 3 adet premium hesap satın aldım.Aradan 1.5 hafta geçti.. Baktım 2 tanesine girmiyor,ticket attım cevap gelmedi,aradan 3 gün daha geçti ve 3ünede girilmez oldu(Dolandırıldım).Site ismi vermek yasak.Verilse direk vereceğim.şu an elimde sitelerden alınmış 1.5 yıllık premium hesap var.Onu kullanıyorum,kısacası arkadaşlar biliyorum param yok diyebilirsiniz.Minecraftın sitesinden alınmış bir premiumun çeyrek fiyatına sitelerden premium alırsanız ya o olmayan paranızda boşa giderse??. Benim önerim parası olmayanlara, minecraftın sitesinden alıcak kadar paranız birikene kadar hiçbir siteden premium almayın.Genelde zaten ünlü sitelerin para kazanma yöntemi bu,bütün hesapların listesi onlarda vardır,hesapları satarlar,1-2 hafta sonra hesapları geri alırlar.Böyle para kazanırlar.Ve dava açılana kadar durmayacaklar.Dava açsanız ne fayda ki,bu siteler bitecekmi :/.Hesabı geri almayan sitelerde dolandırıcı,onlarda sahiplerinden çalıp bize satıyorlar.Kısacası bi siteden premium alırsanız hem hırsızlara destek olmuş olursunuz,hemde dolandırılmış olursunuz.Biliyorum premiumu olmayıp premium olmak için çok fazla hevesi olan birsürü kişi var.Premium olana kadar cracklı oynarsınız,paranızı biriktirincede mojangdan premium alırsınız,bu kadar basit
.Premium olmanın aşırı derecede avantajı yoktur.
PREMİUM SATIŞ SİTELERİNE KESİNLİKLE GÜVENMEYİNİZ !
PREMİUM SATIŞ SİTELERİNE KESİNLİKLE GÜVENMEYİNİZ !