Sitemde php olarak Serverde online gosterme

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Webmasterlik artık ölü diyorlar ama bilmem.Veritabanı'na yönel bence.Lise tercihini de ona göre yap.
Webmasterlık zaten veritabanını da içine alıyor.[DOUBLEPOST=1404761674,1404761639][/DOUBLEPOST]Ben yani PHP,ASP,CSS,HTML,MySQL diyorum.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Webmasterlık zaten veritabanını da içine alıyor.[DOUBLEPOST=1404761674,1404761639][/DOUBLEPOST]Ben yani PHP,ASP,CSS,HTML,MySQL diyorum.
Webmasterlik genel olarak alınmıyor diye biliyorum liselerde vs.Sadece HTML ve CSS olarak alıyorlar.Üniversite de ise seçiyorsun misal Veritabanı onun üzerine geliştirip iki işi birlikte yapabiliyorsun.Türkiye'de ünlü bazı Web tasarımcılar var bir tasarıma 1500 hatta 6000 TL bile istiyorlar ama pek alan kişilerin oldugu sanmam.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Çok teşekkür ederim. Size ÖM atamıyorum. Engellemişsiniz ÖM'yi. Zaten bu yaz İngilizce ve Almanca kursuna başlamayı düşünüyorum.
Çok garip benim engelli listemde kimse ki zaten birini nasıl engelleyebileceğimi dahi bilmiyorum bunu biraz araştırayım :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Webmasterlik genel olarak alınmıyor diye biliyorum liselerde vs.Sadece HTML ve CSS olarak alıyorlar.Üniversite de ise seçiyorsun misal Veritabanı onun üzerine geliştirip iki işi birlikte yapabiliyorsun.Türkiye'de ünlü bazı Web tasarımcılar var bir tasarıma 1500 hatta 6000 TL bile istiyorlar ama pek alan kişilerin oldugu sanmam.
Ben öğretim hayatında değil de, kendim bulduğum kaynaklarla, kurslarla öğrenmek istiyorum. Meslek olarak webmaster olamam. Webmasterlar aç geziyor. Kendi işlerimi halledeyim yeter yani B) :p[DOUBLEPOST=1404761878,1404761843][/DOUBLEPOST]
Çok garip benim engelli listemde kimse ki zaten birini nasıl engelleyebileceğimi dahi bilmiyorum bunu biraz araştırayım :)
Yok yani, ee ÖM atılamıyor. Ayın üyesi olduğunuz için otomatik ÖM kapatılıyor galiba.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben öğretim hayatında değil de, kendim bulduğum kaynaklarla, kurslarla öğrenmek istiyorum. Meslek olarak webmaster olamam. Webmasterlar aç geziyor. Kendi işlerimi halledeyim yeter yani B) :p[DOUBLEPOST=1404761878,1404761843][/DOUBLEPOST]
Yok yani, ee ÖM atılamıyor. Ayın üyesi olduğunuz için otomatik ÖM kapatılıyor galiba.
Yok kapatılıyor olamaz çünkü günde bir kaç kişi zaten atıyor. neyse ben size ulaştım oradan halledebiliriz.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>KAYIT FORM SAYFASI</title>
</head>
<body>
  <form action='ekleme_sayfasi.php' method="post">
  <table width="328" height="118" align="center">
  <tr>
  <td> Personel Id : </td>
  <td><input type="text" id="personel_id" name="personel_id" value="Lütfen Boş Bırakmayınız! " onclick="document.getElementById('personel_id').value=''"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td> Personel Ad : </td>
  <td><input type="text" id="personel_ad" name="personel_ad" value="Lütfen Boş Bırakmayınız!" onclick="document.getElementById('personel_ad').value=''"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td> Personel Soyad : </td>
  <td><input type="text" id="personel_soyad" name="personel_soyad" value="Lütfen Boş Bırakmayınız!" onclick="document.getElementById('personel_soyad').value=''"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td> Personel Doğum Tarihi : </td>
  <td><input type="text" id="personel_dogum_tar" name="personel_dogum_tar" value="Lütfen Boş Bırakmayınız!" onclick="document.getElementById('personel_dogum_tar').value=''"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td> Personel Tel : </td>
  <td><input type="text" id="personel_tel" name="personel_tel" value="Lütfen Boş Bırakmayınız!" onclick="document.getElementById('personel_tel').value=''"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td> Personel E-mail : </td>
  <td><input type="text" id="personel_email" name="personel_email" value="Lütfen Boş Bırakmayınız!" onclick="document.getElementById('personel_email').value=''"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td> E-mail Şifresi : </td>
  <td><input type="password" id="personel_sifre" name="personel_sifre" value="Lütfen Boş Bırakmayınız!" onclick="document.getElementById('personel_sifre').value=''"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td colspan="2"><button type="submit" name="ekle" value="ekle">EKLE</button></td>
  </tr>
  <tr>
  <td colspan="2"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td colspan="2"></td>
  <td style="color:#66FF00"><a href="cikis_sayfasi.php"> ÇIKIŞ </a></td>
  </tr>
  </table>
  </form>
</body>
</html>

Şimdide ekleme_sayfasi.php yapıyoruz

<?php
  if(!$baglan=mysql_connect("localhost","root","")) die("mysql bağlantısında bir hata olustu.");
  $sec = mysql_select_db("deneme",$baglan);
  mysql_query ("SET NAMES 'latin5'");
    $personel_id=$_POST['personel_id'];
    $personel_ad=$_POST['personel_ad'];
    $personel_soyad=$_POST['personel_soyad'];
    $personel_dogum_tar=$_POST['personel_dogum_tar'];
    $personel_tel=$_POST['personel_tel'];
    $personel_email=$_POST['personel_email'];
    $personel_sifre=$_POST['personel_sifre'];
    $sorgu3 = mysql_query("SELECT * FROM personel where personel_email='$personel_email'");
    if(!mysql_num_rows($sorgu3))
    {
    if(mysql_query("insert into personel(personel_id,personel_ad,personel_soyad,personel_dogum_tar,personel_tel,personel_email,personel_sifre) values('$personel_id','$personel_ad','$personel_soyad','$personel_dogum_tar','$personel_tel','$personel_email','$personel_sifre')"))
      {
        echo "Kayıt başarıyla eklendi...";
      }
    }
    else
      {
        echo "Böyle kayıt zaten var.Lütfen tekrar deneyiniz...";
      }