Sitim çöktü

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sitim yaz indirimleri ile çökmüş bulunmaktadır xeske 100 telemi sonra yükleseydim xd

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Qes, senden önce zengin sohbetinde paylaşmıştım

Edit: Fotoğrafta adın var, hesabını hackleyip 15kr'yi çalacam

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Daha var girer'de mağazada doğru düzgün gezilmiyor. Hep aynı oyunlar olduğu için ilgimi çeken bişi yok. steam controller Türkiye için satışa çıkmasını bekliyorum.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha var girer'de mağazada doğru düzgün gezilmiyor. Hep aynı oyunlar olduğu için ilgimi çeken bişi yok. Steam controller Türkiye için satışa çıkmasını bekliyorum.
Bug olur diye şimdilik bişe alşmayacağım ben kapalı gözüküyor store attığın linkte.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bug olur diye şimdilik bişe alşmayacağım ben kapalı gözüküyor store attığın linkte.
Aynen very slow yazıyor. Herkes yükleniyor. Özellikle amerikada bu saatlerde gündüz olduğundan. Sıkıntı çıkabilir. Zaten çoğu oyun satmadığından uzun süre indirimi devam ediyor. Gündüz vakitleri alışveriş yapmak daha mantıklı.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gece 5 gibi alalım
Aynen very slow yazıyor. Herkes yükleniyor. Özellikle amerikada bu saatlerde gündüz olduğundan. Sıkıntı çıkabilir. Zaten çoğu oyun satmadığından uzun süre indirimi devam ediyor. Gündüz vakitleri alışveriş yapmak daha mantıklı.

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Hafta Kadar bir şey Almayın Bug Olabiliyor :D

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sitim için dedim hani buga girerse parama nolcak .s
Teknik sorunlarda yardımcı oluyorlar. Ama genede Amerikanın geceyi yaşadığı bizimde gündüzü yaşadığımız zamanlarda alışveriş yapmak daha mantıklı. Amerikada oyun oynayan kitle avrupaya göre %40 daha fazla.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son hata verdiğinde Steam'de -1 ₺'ye oyun vardı diye hatırlıyorum. Resmi siteler RedHack'in elinden bu kadar çekmedi.