Bence herkes çullandıhttps://steamstat.us/ Burdan takip edebilirsiniz. Galiba yaz indirimlerini ayarlarken bir şey oldu.
Bug olur diye şimdilik bişe alşmayacağım ben kapalı gözüküyor store attığın linkte.Daha var girer'de mağazada doğru düzgün gezilmiyor. Hep aynı oyunlar olduğu için ilgimi çeken bişi yok. Steam controller Türkiye için satışa çıkmasını bekliyorum.
Aynen very slow yazıyor. Herkes yükleniyor. Özellikle amerikada bu saatlerde gündüz olduğundan. Sıkıntı çıkabilir. Zaten çoğu oyun satmadığından uzun süre indirimi devam ediyor. Gündüz vakitleri alışveriş yapmak daha mantıklı.Bug olur diye şimdilik bişe alşmayacağım ben kapalı gözüküyor store attığın linkte.
Aynen very slow yazıyor. Herkes yükleniyor. Özellikle amerikada bu saatlerde gündüz olduğundan. Sıkıntı çıkabilir. Zaten çoğu oyun satmadığından uzun süre indirimi devam ediyor. Gündüz vakitleri alışveriş yapmak daha mantıklı.
Geri iade var mı krdş ? Param boşa gitmesin yani :/1 Hafta Kadar bir şey Almayın Bug Olabiliyor
1 haftaydı galiba vede oynanış 2 saati geçmesse geri iade edebiliyorsun.Geri iade var mı krdş ? Param boşa gitmesin yani :/
Sitim için dedim hani buga girerse parama nolcak .s1 haftaydı galiba vede oynanış 2 saati geçmesse geri iade edebiliyorsun.
Teknik sorunlarda yardımcı oluyorlar. Ama genede Amerikanın geceyi yaşadığı bizimde gündüzü yaşadığımız zamanlarda alışveriş yapmak daha mantıklı. Amerikada oyun oynayan kitle avrupaya göre %40 daha fazla.Sitim için dedim hani buga girerse parama nolcak .s