Siyah Şerit Sorunu Help [ÇÖZÜLDÜ]

denizcgr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bandicam ile minecraft videosu çekicem ama videoyu çektikten sonra kontrol ediyorum sag ve sol taraflarında siyah şeritler var ekran çözünürlüğüm 1360x768
daha önce çekerken böyle şeyler olmuyordu çözümünü bilen varsa yardım etsin yoksa kafayı yicem...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Bu şerit değil. Ekran ölçeklemen çözünürlükten dolayı düşük sadece. Düzenlerke ölçeklendirmeyi artırmanda sakınca yok.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
O her videoda oluyor hemen hemen.Onlara takılmaya gerek yok.Bidahaki çekişinde tam ekran seç.

denizcgr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
aga zaten sıkıntı orda tam ekran olarak çekiyorum ama o siyahlıklar gitmiyor normal masaüstünü çekiyorum yine o siyah şeritler var

denizcgr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
valla baya araştırdım zaten baktım oluru yok en son öyle yaptım bu seferde alt ve üstlerde 2-3 santim siyah şerit çıkıyo yinede ama olsun yanlardan ufalması daha kötü gözüküyo EDİT: YOK ABİ SORUN YİNE ÇÖZÜLMEDİ !!!

Arkadaşlar Sorunu zorda olsa deneyerek çözdüm keşke en baştan böyle yapsaymışım bu sorunu yaşıyan arkadaşlar var ise camtasiadan render yaparken youtubeye 720p atıcaksanıp videoyu camtasiaya attıgınızda sağ üstte videonun önizlemesi çıkar onun sol üst tarafında videonun piksel boyutu vardır onu for youtube 720p 1280x720 seçin videoyu o ayara göre oturtun sonra 720 p olarak renderladığınızda direk youtubeye atın youtube onu kendi ekrana oturtuyor o siyahlıkları kendi yok ediyor .