- En iyi cevaplar
- 0
Selam forum halkı, ben en sevdiğiniz konu baltalıyıcı, pw.
Bugün dedim ki “Neden çoklu konu baltalamak varken tek bir konuyu baltalayayım ki?”
Partiler Kötü Bir Fikir
Bu konuyu anlatmanın en iyi yolunun tez-antitez yöntemi ile olacağını düşünüyorum ama ana fikri veriyim.Bugün dedim ki “Neden çoklu konu baltalamak varken tek bir konuyu baltalayayım ki?”
Partiler Kötü Bir Fikir
Partiler min. onbinlerce insanın bulunduğu bir ülkeyi en adil yolla yönetme biçimidir. (en azından şimdilik)
Ama bu sistemi forum gibi küçük bir siteye uyarlamanın iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum.
Parti sistemi en adaletli yönetim biçimi dememiş miydin?
Evet ama forumda onbinlerce insan yok. Parti sistemi işleri yavaşlatır ve kafa karışıklığı yaratır.
Bunun yerine istek ve önerileri doğrudan yöneticilere aktarılması (bkz: bu zavallı forum) veya şu anda olan sistem yani “Danışman” aracılığı ile yapılması.
Çok okuma var biraz görsellik olsun (ve konudan kaçmayın) diye rastgele bir resim:
Haklısın, gerçekten sıkıntı çıkmaz. Ama asıl soru şu:
Gerçekten, siyaset yapmayacak mıyız?
Siyaset yapmak için her ortam hazırken siyasete girilmeyeceğini mi düşünüyorsunuz?
Mesela yeni açılan parti adlarına bakın. Yok komünist yok nasyonal sosyalist...
Milletimizin patlamaya hazır bir varil olduğu doğrudur. Bu yüzden parti ortamının çok geçmeden çirkinleşiceğini ve toxic bir ortama döneceğini, nihayetinde foruma zarar vereceğini düşünüyorum.
Bu olayın role play tarzında uygulanması belki arkadaş ortamında eğlenceli olabilir ama burada yanlış gidebilecek çok şey var.
Ve son olarak, zaten yeterince siyaset yok mu?
Eğlenceden nefret mi ediyorsun?
Evet.
Ama nefret ettiğim her şey için konu açsaydım muhtemelen spamdan banlanırdım.
Bu konuyu açmam bu tür “oyunların” forumu boş ve geçici bir şekilde aktifleştirmesi. Foruma genel olarak bakıldığında bir şey katmayan, kısa vadede işe yarıyor gibi duran ama uzun vadede zarar verebilecek bir şey. Farklı bir oyun olsa muhtemelen bu konuyu görmezdiniz ama siyaset ile alakalı olduğu için yazıyorum.
Çünkü hepimiz siyasetin bizi kontrol etmek için bizzat uzaylılar tarafından icat edilen hastalıklı bir sistem olduğunu biliyoruz.
Pekala benden bu kadar.
Sonra görüşürüz, gerçekçi kalın.
Son düzenleme: