Siz bana bir serverde olması gerekenleri söyleyin ben o serveri açıyım.(İnce ayrıntılarına kadar)

HazretiEGO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba gençler ve daima genç kalanlar.Ben kerem 18 yaşındayım.Minecraft aleminde az çok adını duyuran ve türkiyenin eski oylamalarında 8. seçilen serverin sahibiyim.İnanmayanlar olucak.Jaeger Gaming isminde serverimiz olmuştu hergün 82/82 full idi.Her neyse 6-7 aya yakın bu işlerden uzak durdum fakat biraz uğraşım kalmadı ve kalıcı bir server açmak istiyorum.Şimdi bakıyorumda şu serverlere herşeyi sadece //set komutuyla yapmışlar.bir kişi uğraşarak bi harita yapmaya çalışmamış yada satın almaya.hep kolaya kaçmışlar.açıkçası düzgün ve akılda kalıcı bir server olmasını istiyorum.Şimdi siz bana istediklerinizi söyleyin bende onları gözden geçireyim ve servere ekliyeyim.Aklınızda eklenmesini istediğiniz bir plugin varsa özelliğiyle birlikte bana söyleyebilirsiniz.

Serverimde Olucak karakteristik özellikleri :
- Adalet %100
- 12-14 Yaş arası almayı düşünmüyorum eğer olgun ve adaletli davranırlarsa alınırlar.
- Ban itirazı gibi bir şey olmayacak banlayan kalıcı olarak serverden uzaklaşıcak.
- Server için teamspeak veya raidcall gibi konuşma platformlarından destek olucak.
- Her haftasonu faction wars olucak.Kazanana 1 haftalık en yüksek derecedeki V.İ.P Hoşgörülücek
- Servere olası bir saldırı olduğunda Saldıran 13 yaşındaki arkadaşın İP adresi otomatik olarak bilgisayarıma özel bir coder arkadaşım sayesinde gelicek ve yasal yollara başvurulucaktır.Tabi ilk başta o İP yi çökerttikten sonra yasal yola başvurucaz çünkü kiminle dans ettiklerini anlayacaklar :)
- Serverde Dini,Milli,Irki ve ailevi değerlere saygı gösterilmesi zorunlu olucak.Kalıcı ban sebebi olucak.Eğer hakareti gören taraf af ederse o ban kalkıcaktır ve bu adalet sisteminin işleyişi olacaktır.
- V.İ.P lere özel ilgi denilen bir şey olmayacak.Parayı veren düdüğü çalamaz kendi borusunu öttüremez.Oyun içi fazla özelliği var diye bizden ekstra özellik alamaz kısacası.
- V.İ.P'yim tuzağa düştüm tüm V.İ.P setim gitti geri istiyorum diye bir şey olmayacak.Her hafta 1 defa vip seti verilecek otomatik.
- V.İ.P lere edit item vb.şeyler verilmeyecek orası doğrudur.Fakat Para ile en fazla edit Kazma,kürek ve balta alabilirsiniz.
- V.İ.P aldın ama banlandıktan sonra Haram olsun diye bir şey yok.Sonuçta güvenmediysen sana zorla al demedik serverden doğru değilmi bu konuda haksız sensin ve ailevi değerlere küfür alınırsa yasal yollara başvuracağız.
- Alım için soru soranlara 5 dakika mute.Çünkü ben ve bir arkadaşım yöneticez.2 kişilik dev kadroyuz ve Biz mc de EFSANEYİZ.

Kişisel Bilgilerim :
Adım Kerem 18 yaşındayım. Lise 4 son sınıf okuyorum Okuduğum bölüm çocukluğumdan beri hayalim olan Aşçılık.Çok Nickname değiştirdim bunları gördüyseniz benimdir.
- RedBoy
- JGRedBoy
- SAYANORA
- AltezzaMio ve Kalıcı olarak Hazreti EGO yaptım sebebi çok fazla egoist olmam.Arkadaşlar tüm minecraft alemini seviyorum umarım benim gibi birkaç insan ortaya çıkar ve Türkiyedeki minecraftı yükseltmeye bakar.İyi günler.Yorumlarınız bekliyorum

Moderatör tarafından düzenlendi: