Siz isteyin biz yapalım [skript]

Furkan03838

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir oyuncunun yazdıgı komutlara bakam skript i istiyorum yapabilir misin mesela /warp orman filan yazdıysa onlara bakma

BenEfeTurkS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumda XP Sini Kullanan pek Kişi yok.
Yani Sunucumda XP İşe yaramıyor Diyebiliriz.
Bunun İçin Şöyle bir sistem Düşündüm,
Adam 30 Level Olduğunda Parasını /warp xp gibi bi yerden Tabelayla Veya
/xp Yazdığında Chest Gui Gelecek Şekilde Paraya Dönüştürülmesini Istiyorum
30 Level = 5M Olacak Şekilde.
Bununla İlişkin bir Plugin biliyorsanız Onuda Yazarsanız Sevinirim.

Bu istemiği yerine Getirirsen Çok Sevinirim.Teşekkürler :)

JoanCoC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Yaparsanız çok sevinirim

Karakterim Koştuğu Zaman Arkasından Mavi Block Gelsin (Mavi Cam Olursa iyi Olur) Fakat Düz Bir Şekilde Değilde Çapraz olarak yani demek istedigim 1blok gelsin onun çaprazından 1 blok gelsin öyle öyle devam etsin Bunda perm olsun aktifleştirip kapatabilelim Koşarken 10 saniye sonra arkamızdan çıkan blocklar silinsin.
ve Hızımız 10 olsun

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben oynamiyorum ama al fikir olsun elinde bot (yuzenden) varken suzulerek dusme ya da kirilmazlik bilmem kac basalmis deri botla ucmak

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JoanCoC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben oynamiyorum ama al fikir olsun elinde bot (yuzenden) varken suzulerek dusme ya da kirilmazlik bilmem kac basalmis deri botla ucmak

ben o tarz istemiyorum ''THE FLASH'' Dizisini biliyorsundur arkalarından spektrum çıkıyor ışık yani bir karakterin mavi çıkıyor banada öyle ebirşey lazim aklima fikir geldi belki yaparlar diye söyliyim dedim

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ya da tuvalet yap tuvalet igtiyaci olsun agac dibine gidip ise yazinca ihtoyac azalsin .d

JoanCoC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya da tuvalet yap tuvalet igtiyaci olsun agac dibine gidip ise yazinca ihtoyac azalsin .d

Post Kasıyorsun galiba.

Benim İstedigim o değil 2defa belirttim :)

Ayrıca dediğiniz Scriptin bir farklısı mevcut

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /test:
    trigger:
        open chest with 6 rows named "&cPazarım" to player
        set {_xyz} to 0
        loop 3 times:
            format slot {_xyz} of player with stone to close then run [execute player command "/test%{_xyz}%"]
            add 1 to {_xyz}
Test yazıp loopladıgımız sayıdaki taşların hangisine tıklarsak tıklayalım en sonuncu yani loopladıgımız sayı kadar yazıyor örnek olarak 5 kere loopladık 1. yede tıklasak 3. yede tıklasak /test5 yazıyor ama normal cheste sırayla diziyor düzeltebilirmisin bunu
Yardımcı olma şansın varmı ?

RedEyeses

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir iteme NTB vererek sadece NTB'li olan haline texture yükleme olabilirmi bilmiyorum.Örnek vercek olursak;

Sürüm farketmez 1.9 veya 1.9 altı olursa iyi olur