Sizce AKK Kaldırılınca Fazla Para Alınabilir mi?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
akk bilmemde şuanki intarnetimden oldukça memnunum öncekine göre

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
AKK kaldırınca AKK uzatmak için aldıkları paraları alamazlarsa tabi fiyatlar artar.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Akk kaldırılırsa:
Para Artar
Hız Düşer (ki şu an zaten 1 Mbit'i zor görüyorum)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Sanırım GB Başına 1 tlmiydi 2 tlmiydi bi miktar ücret alıcaklarmış diyebiliyorum.
Ama nekadar doğru bilemicem biraz araştırma isteyen bir konu..

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sanırım GB Başına 1 tlmiydi 2 tlmiydi bi miktar ücret alıcaklarmış diyebiliyorum.
Ama nekadar doğru bilemicem biraz araştırma isteyen bir konu..
Hayır, tamamen kaldırılacak diye karar alındı diye biliyorum ben. Turkcell böyle sahte haberlere inanmayın diye paylaşımlar bile yaptı. Ancak her telekom şirketine güven olmaz.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu AKK kadar lanet bir şey yok! Fifa 17'yi indireyim dedim. İndirdim ve daha crack'ı çıkmamış. Tam bir sayfayı açtım ki ne göreyim. İnternet limitini aşmışım. Hayır yani oynayamadığım oyunun sıkıntısını çekiyorum. Daha ayın başında limiti aştım şuanda sinirden ter döküyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hojam AKK olayına noktayı koymak istiyorum.

AKK'li eski paketler devam edecek. İsteyen onu kullanabilecek.
AKK'li paketlerin yanına AKK'siz paketler eklenecek
AKK'siz kotalı paket eklenecek.

Kimse sizin imzanız olmadan paketinizi değiştiremez. Eğer şubeye gitmezseniz size "uzatalım mı" diye telefon gelir. Evet dersiniz paketiniz uzatılır.

Ama ilerde "Paketiniz bitmiştir, Şubeye gelin yeni pakete geçin." derse onu bilemem.

Bu arada adil kullanım kotasını destekliyorum.
Adı üstünde "ADİL" Sen interneti 400gb internet kullanıyorsun diye benim kullandığım 25 gb internetim niye yavaşlasın ki ?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
AKK'de düzenleme yapıldı ben baya memnun kaldım, kaldırıp fazla para alsalar sorun etmem, Türk insanı çok şikayet ettiği için böyle konulardan fazla para almazlar zaten, 3-5 TL yada duruma göre artabilir ama yinede aşırı olmaz. AKK kalksında 3-5 bir şey öderiz sıkıntı değil.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AKK'de düzenleme yapıldı ben baya memnun kaldım, kaldırıp fazla para alsalar sorun etmem, Türk insanı çok şikayet ettiği için böyle konulardan fazla para almazlar zaten, 3-5 TL yada duruma göre artabilir ama yinede aşırı olmaz. AKK kalksında 3-5 bir şey öderiz sıkıntı değil.
İnşallah o 3-5 dediğin öyle kalır. Yoksa internetsizliği ilan etmeme az kaldı :ciddi:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hojam AKK olayına noktayı koymak istiyorum.

AKK'li eski paketler devam edecek. İsteyen onu kullanabilecek.
AKK'li paketlerin yanına AKK'siz paketler eklenecek
AKK'siz kotalı paket eklenecek.

Kimse sizin imzanız olmadan paketinizi değiştiremez. Eğer şubeye gitmezseniz size "uzatalım mı" diye telefon gelir. Evet dersiniz paketiniz uzatılır.

Ama ilerde "Paketiniz bitmiştir, Şubeye gelin yeni pakete geçin." derse onu bilemem.

Bu arada adil kullanım kotasını destekliyorum.
Adı üstünde "ADİL" Sen interneti 400gb internet kullanıyorsun diye benim kullandığım 25 gb internetim niye yavaşlasın ki ?
Olay ikimizinkinin de yavaşlamaması :(