Hayır, tamamen kaldırılacak diye karar alındı diye biliyorum ben. Turkcell böyle sahte haberlere inanmayın diye paylaşımlar bile yaptı. Ancak her telekom şirketine güven olmaz.Sanırım GB Başına 1 tlmiydi 2 tlmiydi bi miktar ücret alıcaklarmış diyebiliyorum.
Ama nekadar doğru bilemicem biraz araştırma isteyen bir konu..
İnşallah o 3-5 dediğin öyle kalır. Yoksa internetsizliği ilan etmeme az kaldıAKK'de düzenleme yapıldı ben baya memnun kaldım, kaldırıp fazla para alsalar sorun etmem, Türk insanı çok şikayet ettiği için böyle konulardan fazla para almazlar zaten, 3-5 TL yada duruma göre artabilir ama yinede aşırı olmaz. AKK kalksında 3-5 bir şey öderiz sıkıntı değil.
Olay ikimizinkinin de yavaşlamamasıHojam AKK olayına noktayı koymak istiyorum.
AKK'li eski paketler devam edecek. İsteyen onu kullanabilecek.
AKK'li paketlerin yanına AKK'siz paketler eklenecek
AKK'siz kotalı paket eklenecek.
Kimse sizin imzanız olmadan paketinizi değiştiremez. Eğer şubeye gitmezseniz size "uzatalım mı" diye telefon gelir. Evet dersiniz paketiniz uzatılır.
Ama ilerde "Paketiniz bitmiştir, Şubeye gelin yeni pakete geçin." derse onu bilemem.
Bu arada adil kullanım kotasını destekliyorum.
Adı üstünde "ADİL" Sen interneti 400gb internet kullanıyorsun diye benim kullandığım 25 gb internetim niye yavaşlasın ki ?
Bunun için benim yapabileceğim bir şey yok. İkimizinkide %20 yavaşlayacağına, seninki %30 yavaşlasın benimki %10Olay ikimizinkinin de yavaşlamaması![]()
Tamam mantıklı insanlar diyor ki AKK kalksın ve internet hızımız aynı kalsınBunun için benim yapabileceğim bir şey yok. İkimizinkide %20 yavaşlayacağına, seninki %30 yavaşlasın benimki %10