- En iyi cevaplar
- 0
faction boş iş creative açOPFaction açmayı düşünüyordum fakat ekip bulacağız da paket yapacağız da..
faction boş iş creative açOPFaction açmayı düşünüyordum fakat ekip bulacağız da paket yapacağız da..
Haklısın. (iyi post kasıyoruz. Çaktırma.faction boş iş creative aç
Dediğini düşüneceğim, yorumun için teşekkürler.Creative yerine akademi sunucu açsan daha fazla tutar.Ha şimdi belki soracaksın creative ile akademi arasındaki fark nedir diye?Creative daha çok 7-13 yaş aralığındaki arkadaşlarımızın RPG yaptığı alan oldu.Akademi ise doğma yerinde örnekler olur ve kişilerden o örneklere benzer yapılar arsalar istersin.Ve güzelliğine göre rütbe atlatırsın.
Rp'yide eklesek iyi olucak sevilenler listesineNeden sevilmesin ? Nede olsa Türklerin en çok yapmayı sevdikleri 2 şey var; PvP ve mimari.
En azından biraz anlaşılır ve farklı kitlelere hitap edebilecek bir sunucu yapmayı çalış. Sunucuna özel kendi yaptığın veya yaptırdığın özel eklentiler olabilir. (Örneğin arazi puanlama sistemi vs.)
Şimdiden başarılar dilerim, umarım istediğin yere gelirsin(Pes etme!)
Akad ile bağlantıyı kesmen iyi oldu, şımarığın teki. Ekibime hoş geldin, kaliteli bir insansın.Rp'yide eklesek iyi olucak sevilenler listesine
Ziya akaderkin ile bağlantımı kestim. Yeni sunucunda benide ekibe eklersen mutlu olurum skype:brothergamings45
Düşmanlarınız sizi asla bırakmaz,Rp'yide eklesek iyi olucak sevilenler listesine
Ziya akaderkin ile bağlantımı kestim. Yeni sunucunda benide ekibe eklersen mutlu olurum skype:brothergamings45