Sizce En Çok Online Çeken Server Hangisidir???

En çok online getiren server hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Kodlama biliyorum. ilgilenebilirim günde 14 saat açığım :D imla kurallarına evet. küfür bazen
Evet arkadaşım hiç küfür etmiyeceksin yaşın 10 olabilir fakat olgun olmalısın. Şimdi yaşın kaç bilmiyorum fakat yinede olgun olmalısın. Ayrıca plugin paketi kullanmıyacaksın. Build yeteneğin varsa orta çapta bir build yapacaksın. Bunların sende olduğunu düşünmüyorum.

DragonSurvivalTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşım hiç küfür etmiyeceksin yaşın 10 olabilir fakat olgun olmalısın. Şimdi yaşın kaç bilmiyorum fakat yinede olgun olmalısın. Ayrıca plugin paketi kullanmıyacaksın. Build yeteneğin varsa orta çapta bir build yapacaksın. Bunların sende olduğunu düşünmüyorum.
Plugin paketimi yapıyorum şuanda. ve yaşım 15

Builde gelirsek orta derece.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Hangi programlama dilini biliyorsun?
Kodlama biliyorum. ilgilenebilirim günde 14 saat açığım :D imla kurallarına evet. küfür bazen
Diyor ya adam.
Bu arada sunucu açma konusunda başarılı olacağını düşünmüyorum. (Yani kendi fikrim)

Java & Skript

Ve minecraft tan ayrı olarak arayüz yazıyorum javada
Az önce bana kodlama bilmiyorum yazdın ? Yoksa ben mi körüm ?

DragonSurvivalTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

endercrafter4K

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bedwars olsaydı hemen girerdim aslında ama güzel bir KitPvP yada Factions olsa neden olmasın?
(EggWars ı unutmamak gerek)

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benimi Cagirdiniz ?

Beyler Türkiyede En Çok Tutacak Ancak Bir O Kadarda Tutmayacak Server Factiondur(Lapisli Tercihim :D ) Türkler Hazira Konuyor(Ben Dahil) Türkler İşte Lapissiz Faction Fln Oynayamaz :/ Öyle Olan Server Biliyorum 1 Ay Acilip Kapandi :D

Dostum Plugin Paketi Kullanmayacaksin Derken Hatalisin ! TMC (Turkey**) Adli Serverin Plugin Paketi Bendede var ?Adamlar Hazıra Konmuş

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber oldugum serverdan fikir veriyim. İlk fekşın aç lapisli lapissiz tercih senin ama lapislide daha çok oyuncu gelir :/ . Daha sonrasında ise bi kaç kez vip çekilişi yap serverda 1 2 tane rehber alımı yap skypeda çok grup açıyolar oraya reklam ver daha sonra ise para bulunca ya hub gibi skyblock felan sunucu aç emin ol hem para hem oyuncu kazanırsın.

NOT: Üşenmedim yazdım bi dikkate al bence .s

GT-I9300I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi