Sizce en iyi video çekme programı Hangisi ?

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. ben bandicam full kullanıyodum crackle. ama bir sorunum var. videoyu çekerken iyi çekiyor ama videoyu izlediğimde video sürekli oyunun kastığını gösteriyor ki çekerken hiç böyle bir sorun yok. Neyse Frapsı kullanmıştım. Boyutu falan herşeyi düşürüyodum ama onda da bir sorunum vardı. Başka biriyle video çekeceğim zaman diğer kişinin sesini almıyordu. Yoksa öyle bir ayarı ben mi bulamadım ? Neyse bana güzel bir program söylermisiniz ? Genelde herşeyi denedim. tüm programları ama istediğim videoyu elde edemedim.
Eğer frapsın o yukarda bahsettiğim ayarı varsa bana açıklarmısınız ?
Şimdiden teşekkürler...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bak dostum hata basit düzeltmenin bir yolu var fakat bunu yaparsan video kaliteli çıkacak fakat çekerken bilgisayarın kötüyse kasmalara neden açacak, Video kısmına gir oradan Formatlar ve Ayarlar oradaki FPS yi 60 veya 120 yap video hızı o olacak umarım yardımcı olmuşumdur. Bence Fraps o kadar kaliteli değil kullanış açısından. Çok büyüt boyutlarla kaydediyor 1 dakika video 200 MB falan ekranı falan çekme özelliğide yok Frapsın kullanıcı arayüzü açısından en iyisi Bandicam diyebiliriz çekerken güzel ve kaliteli bir şekildede çekiyor.

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak dostum hata basit düzeltmenin bir yolu var fakat bunu yaparsan video kaliteli çıkacak fakat çekerken bilgisayarın kötüyse kasmalara neden açacak, Video kısmına gir oradan Formatlar ve Ayarlar oradaki FPS yi 60 veya 120 yap video hızı o olacak umarım yardımcı olmuşumdur. Bence Fraps o kadar kaliteli değil kullanış açısından. Çok büyüt boyutlarla kaydediyor 1 dakika video 200 MB falan ekranı falan çekme özelliğide yok Frapsın kullanıcı arayüzü açısından en iyisi Bandicam diyebiliriz çekerken güzel ve kaliteli bir şekildede çekiyor.
sağol. şimdi deniyeceğim. Zaten Fraps benim için bir alternatif :D[DOUBLEPOST=1392316837,1392316539][/DOUBLEPOST]Çok sağol sonunda oldu. Fps yi 80'e arttırdım ve video çekerken herhangi bir kasmada yok. videoyu izlerkende herhangi bir kasma olmuyor çok sağol kardeş

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bandicam de şu sorun vardır videoda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yazmasıdır.Belki çözümü vardır bilmem.Vede @Schaffer79 ss alınıyor frapste
SS Alınmıyor diye bir şey mi dedim. Fraps'ın kullanıcı arayüzünün iyi olmadığını söylüyorum, tabi ki çözümü var ben her videomu bandicam ile çekerim satın alırsan veya crack kullanırsan o yazı olmuyor. (hiçbir şey bilmiyon tolga sende gelmiş bana yorum atıyon -_- )

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SS Alınmıyor diye bir şey mi dedim. Fraps'ın kullanıcı arayüzünün iyi olmadığını söylüyorum, tabi ki çözümü var ben her videomu bandicam ile çekerim satın alırsan veya crack kullanırsan o yazı olmuyor. (hiçbir şey bilmiyon tolga sende gelmiş bana yorum atıyon -_- )
ss alınmadığını yazdın o hatanı düzelttim en azından tmm mığh? .s.s

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Schaffer reyiz başımızı keseriz ulan :cool:

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler 2 tane video çektim. Schaffer sayesinde. O videoları buraya atarım.

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

video bu. Skyrim 1. bölüm ilk 11dk si falan konuşma zırt pırt ama sonrası biraz daha eğlenceli.
Beğendiyseniz, abone olmayı unutmayın.

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps en iyisi beyler. Ben o videoyu Fraps ile çektim. Camtasia Studio 8 ile düzenledim. Videoya bakın izleyin. Şu anda 2.sini çektim. Camtasia dan renderliyorum. Hatta Camtasia 8 ve Fraps kullanımı hakkında bile video çekebilirim. Neyse videoyu izlemeyi unutmayın.

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
eskiden kullanıyodum. Ama Camtasia Studionun arayüzü falan daha kullanması kolay gözükünce Camtasia ya geçtim. Ama video düzenleme açısından kesinlikle Vegas Pro daha iyidir.