Sizce hangisi ? - AntiCheat - NoCheatPlus - AntiAura - Pyhoneix Anti Cheat

S

Switcher

Ziyaretçi
Sizce hangisini kullanayım AntiCheat ve NoCheatPlus'u ekledim ikisi aynı anda hata veriyor galiba konsolda NoCheatPlusu silmeinizi öneririm gibi mesajlar felan.
Sizce Hanigisi ?
-AntiCheat
-NoCheatPlus
-AntiAura
-Pyhoneix Anti Cheat (Yorumlardan okuduğum üzere birçok bug var)

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
NoCheatPlus ve PhoenixAntiCheat
No Cheat Plus normal hileleri engellemek için fly,speed, gerçi ne kadar engel olursa olsun hile kullanılıyor ama ...
PhoenixAntiCheat sadece kill aura ve macro hileleri için kullanmanı öneririm diger algılayıcıları kapatabilirsin noslowdown gibi ben öyle yapıyorum

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NoCheatPlus + AntiAura + PhoenixAntiCheat (yeni sürüm bekle kesinlikle ve killaura korumasını kapat) kullanırsan pek çok engellersin.

S

Switcher

Ziyaretçi
Kardeş. NoCheatPlus Kesinlikle Kullan! AntiCheat Bi ***'a Yaramaz. PhoenixAntiCheat Kullan. Ama Kesinlikle Şunu Yap!

Tracers fly speed onları false yap lag yapar. neden çünkü nocheat plus flight açınca geriye atıyor!
Ben bendekini upload atıp link verebilirim ancak kullanmanı önermiyorum şuanki sürümü bekle yeni güncellemeyi.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Peki yeni sürümü ne zaman çıkar ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Tek tek kullanıma bakarsak hiçbiri NoCheatPlus'ın yanına bile yaklaşamaz. NCP aynı zamanda diğer pluginlere de destek veriyor npclerin oyuncu gibi hack algılanmasını engelliyor mesela.
En iyisi Phoenix + NCP + herhangibi antiaure plugini