Sizce Herobrine Varmı?

Herobrine var mı?

• Evet,tabi ki çok korkunç :(

Kullanılan: 26 50.0%
  • Hayır ya nası inanıyonuz onlara :D

Kullanılan: 26 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    52

CrazyUqur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herobrine betadaydı yada modla yükleniyordu sonra bazı taşları koyup çağırıyorlardı.Herobrine yeni sürümlerde yok.
Ben çağırmaya çalıştım fakat olmadı.Ama bir herobrine mağarası var oraya girdim tesadüfen içinde sandıklı vagon var
yani maden insan elinden yapılmış gibiydi.

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine oyunun Alpha ve Beta sürümünde Bugları denetlemek için koyulan ve oyuncuya herhangi bir etki etmeyen yansıma gibi birşeydir.Görürsünüz ama asla yanına gidemezsiniz.Notch genellikle oyuncuları trollemek için Herobrine kaldırıldı herobrine eklendi gibi yazıları updatelere koymuştur.Alpha ve beta sürümünde bulunan herobrine yanlış hatırlamıyorsam Secret Friday adlı update'e eklendi ama sonra kaldırıldı.Notch Herobrine'in mutlaka bir update'de geliceğini söylüyor.Ama bug robotu olarak değil.Modun daha da kortkutucu halinde.Yani henüz bir herobrine söz konusu değil.Eklenenler fakedir.XBOX Minecraft'ta herobrine vardır :))

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HB nin mod olup olmadıgının bazi yöntemleri var ilk önce heronun görünüşü bizim normal steve in gözleri beyaz hali oysaki moda ağzı (biraz daha koyu olan kahverengi yer) biraz daha uzun ve alçakta kısaca modda biraz daha garip bir yüzü var diyebiliriz. (ben buldum bu yöntemi)

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
herobrine yok tmm adam örenmiştir şimdi konu arşiv bu konu mesaj kasmak için yer herkes aynı şeyi yazıyo raporrrrrrrrrrrrrr edilllllllllldiiiiii