sizce iyimi (pc)

iyimi

• iyi

• orta

• fena deil

• kotu

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dostum kendin parçalarını alarak bu fiyata çok daha iyi sistem toplayabilirsin.
Yok arkadaş ben toplamayı bilmem diyorsan;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kendilerinin toplayıp hazır olarak sattıkları sistemlere göz atabilirsin. O fiyata kendinin toplayabileceği sistem ile fiyat farkı yok denecek kadar az.
Yada ben en yakın vatan bayisine giderim orada bana " 8gb ram 4gb ekran kartı i5 işlemci tüm oyunları açar " diyen satıcı arkadaşın tavsiye ettiği bilgisayarı alırım diyorsan seçim senin.

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
adam orda 4 bin lira yazmış sen 1060 dan bahsediyorsun hocam bişeylerde gevezelemişin yukarda bize bişeymi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım birilerine bilginle bir şey kanıtlamak istiyorsan burası sana uygun deil bence hocam bu da son mesajım olsun size kolay gelsin
off off
Tabi tabi monitor havadan gelecek klavye ilah olacak mause yerden çıkacak dimi güzelim.
(oyuncu ekipmanları)
Ha konuda belirmemiş monitorun ve ekipmanlarının olduğunu ve GTX 1060 ise Tüm oyunları 1080P'de ultrada açabilecek kapasitede! monitor G-SYNC olmasıda ayrı bir zevk

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bak Türkçeyi bırakıp seninle açık açık konuşuyum
"La olum o bebek mezarına 3 milyarı gömeceene git bi gtx970 + i7 U serisi bi işlemci al.Geri kalan 800-600 lirayada ram,güç kaynağı,fan bas.Cebinde 20 lira civarı kalır.Geç bi restorana üstünede iskender ye.Oh mis"
"Olmaz ben geymırım" diye takılacaksan,git göm fareye,klavyeye kulaklığa 500-600 lira rahatla.

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu foruma tıkılıp kalmışsınız herhalde biraz ingilizcenizi geliştirinde yabancı forumlarda Sağtık>türkeçeyeçevir yapmadan araştırın
Bir sözünüz bir sözünüzü tutmuyorki hani son mesajındı ? biraz sözünüzün eri olun!!

Artık tartışmayı bırakta
- Sonuç olarak bu sistem kesinlikle hayali sistem
- Oyuncu sisteminde 2500-3000 lirayı geçmeyecen zaten sistem 3-5 sene sonra eskiyor
- 5000+ sistem toplayanlar merk ve zevk al benim 2. sistemim bu 5 senede bir garanti toplarım
- Her geçen gün yeni nesil yeni nesil bende bıktım artık.
- Biraz araştırın sonra gelip konu açın yada mesaj atın hemen kafanıza göre mesaj yazmayın sidik yarıştırmayın çocuk deyiliz burda.
Daha fazla online olup diyolağa giremeyeceğim yarın İş var.

Son düzenleme:

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum 1.2TB Depolamayı Sağlayan Şeycikten (Gerçek Adını Unuttum) Alın,4GB'lik Monitör Camının Kartından (Ekran Kartı) Alın.Sonra Allah-U Ekber.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu bilgisayar iş makinesi oyun için yapılmamış. Dell adlı şirket sadece özel firmalara bu tarz pcler satıyor. Kendiniz oyun bilgisayarı toplayın vatana giderseniz size yardım ederler. (Ek olarak dell'den iş makinesi almayı düşünüyorsanız. Gayet kaliteli teknik servis ve destekleri var.)

Hygieia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını daha iyi tercih ediniz,ayrıca işlemciyi en düşük i7 almanızı tavsiye ederim.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
toplama ile bunu sen yarı fiyatına alırsın, dh n e güne duruyor 3-5 gün takiple 2. el fiyatına sıfırlar geziyor

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
GTX 1060 + i5 6600'lı sistem toplayın. Üstelik ciddi bir miktarda paranız kenarda kalır.