Sizce Kim Kazanır?

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz üzere "Benim Penceremden Kış" diye bir yarışma yapılmıştı. Saat 19:46 ve yarışmaya katılımlar durduruldu. Sizlere sorularım şunlar:
1-) Kaç satır yazdınız?
2-) Başlığı ne yaptınız?

Ben başlıyorum.
1-) 49 satır.
2-) Hatırlamıyorum .p

Bence kim kazanır...
Ben rastgele bir isim söyliyim... @Manitu

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
50 kelimeden oluşan bir paragraf yazısı yazdım. Başlığı ise "Benim Penceremden Kış" olarak belirledim. Yazılan paragrafları görmeden kimin kazanacağını söylemem iyi olmaz fakat, paragrafıma güveniyorum bunun için ilk üç arasına girmek hedefim.

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bende son kelimeyi son cümleye bağlayım, edeyim derken metin oldu 230 kelime. Daha sonra 50 kelime kuralı hatırlayınca baya şeyi değiştirdim. Uzun yazılar olsaydı belki kazanabilirdim ama bu metinden hiç emin değilim. Az kelime kuralı bana uymadı. :D

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Bende son kelimeyi son cümleye bağlayım, edeyim derken metin oldu 230 kelime. Daha sonra 50 kelime kuralı hatırlayınca baya şeyi değiştirdim. Uzun yazılar olsaydı belki kazanabilirdim ama bu metinden hiç emin değilim. Az kelime kuralı bana uymadı. :D
Ben normalde döktürecektim, halihazırda kelime sınırı olduğu için fazla bir şey yazamadım. Son anda bir ilham geldi 50 kelimelik bir metin yazdım.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Uzun olsaydı ben varken kimse kazanamazdı iddia ediyorum. 16 bin kelime yazı yazmışlığım var tek kalemde...

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Övünmek için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın.. Bir oturuşta o kadar yazmak için sağlam bir popo ve yarım galon kahve gerekli.. Gerçekten ilham gelmiyorsa ölüm gibi dakikalar sizi bekler..

Tüm yazılarımı soğuk çay ile yazıyorum. :aşık:
İlham zaten tek seferde geliyor. Gerisi sana kalmış eğer devam ettirebilirsen o yazı zaten sen fark etmeden akar. Yani en azından bende öyle oluyor. :D

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm yazılarımı soğuk çay ile yazıyorum. :aşık:
İlham zaten tek seferde geliyor. Gerisi sana kalmış eğer devam ettirebilirsen o yazı zaten sen fark etmeden akar. Yani en azından bende öyle oluyor. :D

Ben o andan sonra en fazla 1 saat yazıyorum, aksi halde literatüre "Toto Çürümesi" adında yeni bir hastalık eklenecek .s