Anadolunun bazı köylerinde Kavundutu denir.Buda ağaç zaten
Ağaçta yetişen en büyük meyve jackfruit.
Türkçesini bilmiyorum
Minecon 2013 te ABD de yapılmıştı asıl sen yalan atma!Daha hiç bi ülkede yapmadılar ? Ne yalan attın be kardeşim. L*n o zaman Minecon 2013 nerede yaplıdı ?
Hemde dalga amaçlı snapshot yayınladıöarGelir mi kiKeşkee, keşke... Cahil bir toplum olduğumuz her halimizden belli. Hele şu son günlerde minecraft şiddet içeriyor (!) mesajlarından sonra oyunlarını kötüleyen bir ülkeye niye gelsinler? Onlar minecraftı ders olarak versinler, bizimkiler yasaklasınlar. Çok mantıklı
![]()
Abarttın be ._. Zihniyetimiz çok eski, çok geri. E normal tabii (şimdi bir özlü söz söylerdim de buraya uygun mu bilemedim)Hemde dalga amaçlı snapshot yayınladıöar
O şiddet içeriyor diyenleri
![]()
Dostum notch gitti unuttun herhaldeBari Minecrafta yapsalardı. Herkese bir adet IP yollanacak ve premiumlar girecek. Katılmak isterim doğrusu. Notch fln![]()
Söyler misin özlüyü ?Abarttın be ._. Zihniyetimiz çok eski, çok geri. E normal tabii (şimdi bir özlü söz söylerdim de buraya uygun mu bilemedim)
Evet hatta mikrosoft satın aldı 2.5 trilyon dolaraDostum notch gitti unuttun herhalde![]()
İyi hatırlattın mezarını hazırlamayı unutmuştumDostum notch gitti unuttun herhalde![]()
İyi hatırlattın mezarını hazırlamayı unutmuştum
Notch
2009 (oyunun çıkış tarihi sanırsam) - 2014
Huzur içinde yeni malikende uyu ._.