Sizce Minecon Türkiye'ye Gelir mi ?

Gelir mi ?

• Hayır

Kullanılan: 20 51.3%
  • Evet

Kullanılan: 3 7.7%
  • Belki bi gün.

Kullanılan: 16 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    39

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelirler, anne babalarıyla küçücük çocuklar yuva imiş gibi doldururlar, daha sonra röportaj felan yaparlar oyununuz zararlı mı diye, ondan sonra bir çocuk gelir bir yetkiliye '' Abi , Hirobırayn maynkıraftta vağ mı? '' diye sorar.

Ne hayal kurmuşum be, gelmezler :/

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Türkiyede Adam Akıllı Minecraft Oynayan Kitleden İngilizce Bilen Yokki Gelipte Napsınlar Millet " Ne Diyor Bu Değişikler Türkçe Şey Yapsınlar Hımmına " Diye Terkeder Orayı :p

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Gelir mi ki :( Keşkee, keşke... Cahil bir toplum olduğumuz her halimizden belli. Hele şu son günlerde minecraft şiddet içeriyor (!) mesajlarından sonra oyunlarını kötüleyen bir ülkeye niye gelsinler? Onlar minecraftı ders olarak versinler, bizimkiler yasaklasınlar. Çok mantıklı :(

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelir mi ki :( Keşkee, keşke... Cahil bir toplum olduğumuz her halimizden belli. Hele şu son günlerde minecraft şiddet içeriyor (!) mesajlarından sonra oyunlarını kötüleyen bir ülkeye niye gelsinler? Onlar minecraftı ders olarak versinler, bizimkiler yasaklasınlar. Çok mantıklı :(
Hemde dalga amaçlı snapshot yayınladıöar :(
O şiddet içeriyor diyenleri

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abarttın be ._. Zihniyetimiz çok eski, çok geri. E normal tabii (şimdi bir özlü söz söylerdim de buraya uygun mu bilemedim)
Söyler misin özlüyü ?
Eget zihniyet çok ger osmanlıda böyle değildi.
Ve ayrıca insanlar o kadar akılları geri ki babaları hackerler çalar diye premium almayan kişiler bile var hatta internet siteaine doğrudan girmeyi bile %74 ümüz bilmiyor[DOUBLEPOST=1434822651,1434822591][/DOUBLEPOST]
Dostum notch gitti unuttun herhalde :D
Evet hatta mikrosoft satın aldı 2.5 trilyon dolara

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu yıl Londrada 4-5 Temmuzda yapılacak. Minecraft satışlarında kesin 50. sıranın altlarında olduğunu varsayarsak;
Her yıl 1 ülkeye gittiği için 50 yıl sonra :D Olursa öyle olur yani.
Ayrıca bir server değil gerçek bir etkinliktir minecon ekinlikleri.