Sizce Minecraft Nasıl Olmalıydı ? Ve benim fikrim ...

StorMZeuS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
özel hareketleri daha fazla hayvan televizyon internet arabalarla gezebilenecek yerler iş yerleri şehirler ve daha fazlası olsa dünyanın 1numarası olurdu

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evlenme olsa iyi olurdu :D

Eklemeyi unutmuşum ; köy düğünleri , aşiretler falan sonra savaşma :cool: :cool:

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hikaye olsada ayri ayri 5 hikaye olsun. Sorar hikayeli oynamak istiyormusun diye hikaye seceriz ayri bir seed olusturur ona gore oynariz. Modla yapilabilir aslinda.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ve arkadaşlar ilk önce sorum şu '' sizce Minecraft nasıl olmalıydı veya ne olsa güzel olurdu ? ''
Benim Fikirlerim

• Bence villagelerin yanında şehirler ve krallıklarda olsa güzel olurdu , Tale Of Kingdom modundaki gibi krallıklar olabilirdi .
  • Bu şehirler ve krallıktakilerin para birimleri olabilirdi ve bir şey satıp bir şey alabilirdik .
  • Oyuna dahada mob ve dahada biome eklenebilir ve bu biomelerin kendine has hayvanları olabilirdi . Örneğin yağmur ormanı biyomunda timsah olabilirdi .
  • Oyunda ilk başta yeni bir dünya açtığımızda elimizde biraz yemek ve bir bıçak olabilirdi yani bir hikaye olabilirdi .
  • Demir ve Elmas eşyaların hiç kırılmaması eklenebilirdi , onun yerine körelme eklenebilirdi ve körelme eşyaya daha yavaş kırma etkisi veridi , körelme ise eşyanın kendi kırabildiği şeylerin dışında şeyleri ile kırmasıyla gerçekleşebilirdi .
  • Üşüme ve bunalma eklenebilirdi ve bu etkiler sınırı aştığı zaman yavaşlık , bulanma ve hafif bir zarar etkisi gelebilirdi ayrıca bu etkilerden kaçmanın yolu ise soğukta ateş yakıp ve kapalı bir alana girerek , sıcakta ise suya girmek olabilirdi .
  • Bu en çok istediğim şey , oyuna bıçak eklenmeli .
  • Oyuna 2 el eklenmeli ve 2 eşya tutabilmeliyiz ancak çift el tutulan eşyalarda olmalı .
  • Oyundaki damage efektlerinde vurduğumuz veya vuruldupumuzda kıpkırmızı olmamalı kan akması gibi bir şey eklenmeli .
  • Animated player modundaki gibi efektler eklenebilir .
Düşüncelerim bunlardır beğenmediğiniz veya uygun bulmadığınız düşündüğüm bir şey varsa bana atıp tutmak yerine fikrinizi söylenebilirsiniz , sizinde fikirlerinizi bekliyorum .
NOT !!! : İlla olsun demiyorum ancak bir kez de böyle denesem zevk alırdım .
Bunlar olsa minecraftin boyutu uçardı :D

Samanyolu Galaksisinden Tapatalk 2 ile gonderildi

Therapyst

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuna başlamadan önce 4 karakter olsun biri Steve mesela yok biri Chains (Zenci Steve) gibi onların bir biyografisi olsa yaşı 21 1979 doğumlu gibi ve şu shader modunu direk minecrafta atsınlar.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya beyler o kadar yazmışsınız "fizik kuralları olamalı" yok bilmemne .. arkadaş minecraftı minecraft yapan zaten o saçma sapan fizik hataları değilmi ?
Önerilere bakarsak adamlardan oyuna eklemesini değil resmen yeni oyun yapmasını bekliyorsunuz insaf yahu :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya beyler o kadar yazmışsınız "fizik kuralları olamalı" yok bilmemne .. arkadaş minecraftı minecraft yapan zaten o saçma sapan fizik hataları değilmi ?
Önerilere bakarsak adamlardan oyuna eklemesini değil resmen yeni oyun yapmasını bekliyorsunuz insaf yahu :D
Katılıyorum, minecraft fantastik bir oyun.siz bunu gerçek hayat mmo oyunlari yapmak istiyordunuz.fizik olmadan nasıl yurucez?

Samanyolu Galaksisinden Tapatalk 2 ile gonderildi

WarrenqueR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen katılıyorum. bana göre de minecraft'ı minecraft yapan şey buglarıdır, küpleridir

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oldu bide minecrafta silah yükleyelim ruslarla falan savaşırız call of duty minecraft

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi