burki6262
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
ewt.Lazımsa link atımmı kasmıo bu sürümGüzel.Shader kullanıyorsun di mi?
Lazım değilde pcn kaliteliyse sildurs shader dene birde.O daha kalieteli.Netten izleewt.Lazımsa link atımmı kasmıo bu sürüm![]()
ÇOKKK GÜZELL BUU SAOL ARTIK BUNU KULLANCAM AĞAÇLARIN YAPRAĞI DA SALLANIOLazım değilde pcn kaliteliyse sildurs shader dene birde.O daha kalieteli.Netten izle
senin verdiğin @MrMestriaÇOKKK GÜZELL BUU SAOL ARTIK BUNU KULLANCAM AĞAÇLARIN YAPRAĞI DA SALLANIO![]()
evetÇOKKK GÜZELL BUU SAOL ARTIK BUNU KULLANCAM AĞAÇLARIN YAPRAĞI DA SALLANIO[DOUBLEPOST=1421920476,1421920114][/DOUBLEPOST]
senin verdiğin @MrMestriaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunun için uygun yer ve zaman gerekli ve benim ilk mnecraft oynayışım haklısın pek güzel değil ilk kez başlıyorumda.Ama yinede bu deyişimle seni rahatsız ettiğim için özür dilerimFotograf olarak bakarsak pek etkilendim diyemiyeceğim. Asıl sorunum şu bunun neresi çallışma F2 ye basmış ve görüntü almışsın üzerinde herhangi bir oynama yok o zaman neden çalışma diiyorsun ?
kasmayan shader pack link istemişsin buyur kardeşimGüzel ama Shader linki bende gozukmior Bana Cevapda atarmısın teşekkurler.