Sizce nasıl olmuş ve eklemem gereken bir şey var mı?

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etraflara biraz çiçek koyup bir fıskiye yapabilirsin.Blokları biraz daha birbirine kombine etmeye çalış.
Güzel gidiyor :D :notch:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkaya helikopter veya uçak ekleyebilirsin gökyüzünde güzel durur resmi aydınlatır :)

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela siz bu evi yapacak olsanız hangi renkleri kullanırsınız? Yada hangi malzemeleri
Şöyle bir şey var ben renkleri ya koyu ya açık yaparım genelde açık yaparım şu tonları kullanabilirsiniz:
Açık mavi,Quartz blokları,Beyaz boyalı cam,Demir kapı,Demir ağır basınç plakası vb.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hızlı tıklarsan daha hızlı koyabilir yada kırabilirsin blokları. Hızlı kırmak için Creative lazım tabi :)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel gözüküyor bence ancak bahçe kısmı vs. gerekli eklemeleri yapıp doğru texturepackle çekersen daha iyi olacağını düşünüyorum.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence dış görüntü güzel olmuş, iç dekarasyon biraz vahim (olacak) ama kötü değil. Hızlı yapmak için ilk önce plan yap ondan sonra inşaata başla hem inşaat hem plan aynı anda olursa yavaşlarsın. Ve DPI'ı yükseltirsen (fare hassaslığı) daha hızlı haraket ettirirsin fareyi.

kralmert1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence dış görüntü güzel olmuş, iç dekarasyon biraz vahim (olacak) ama kötü değil. Hızlı yapmak için ilk önce plan yap ondan sonra inşaata başla hem inşaat hem plan aynı anda olursa yavaşlarsın. Ve DPI'ı yükseltirsen (fare hassaslığı) daha hızlı haraket ettirirsin fareyi.
Ya mesela bide karakteri ileri hareket ettirince w yü bıraktığımızda yavaşlayarak duruyorsa onu iptal etmenin bi yolu var mı?

Güzel gözüküyor bence ancak bahçe kısmı vs. gerekli eklemeleri yapıp doğru texturepackle çekersen daha iyi olacağını düşünüyorum.
Güzel texture pack tavsiyeniz var mı?
Ve video çekeceğim ücretsiz olanlardan önerirseniz sevinirim.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya mesela bide karakteri ileri hareket ettirince w yü bıraktığımızda yavaşlayarak duruyorsa onu iptal etmenin bi yolu var mı?

Güzel texture pack tavsiyeniz var mı?
Ve video çekeceğim ücretsiz olanlardan önerirseniz sevinirim.
1. Sorunun cevabı:
Skript vs. gibi şeylerle mümkündür herhalde. Forumda skripter çok var rastgele birine sorsan cevaplar. (ben bilmiyorum)

2. Sorunun cevabı:
Faithful'u öneriyorum. En sevdiğim texture pack'tir.