Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yazın skyblok sunucusu açmayı düşünüyorum ama açılan skyblok serverları hep aynı bende "MineZ" ile "Skyblok" türünü birleştirsem nasıl olur sizce mesela susuzluk ve kanama tarzı şeyler
İkisi birlikte çok zor olur. MineZ tutmaz fazla bug olur. Skyblock da çok fazla var tutmaz. Daha farklı, ilgi çekici şeyler yapmalısın. Metin2 tarzı bir sunucu vardı mesela unuttum adını, çok güzeldi. Veya ZindevCraft vardı tutmuştu.
Bence iki türün birleşmiş hali belirsizlik yaratır tür kalmaz RPG olur.Eğer MineZ açıcam diyorsan bandaj medkit kanama sususzluk konusunda yardımcı olurum şu an bende yarım kalmış bir MineZ sunucusu var onuda veririm.Ama bana göre şu türkiyede emeğe saygı yok en uğraşılmamış sunucuya destek çıkarlar en iyi sunucuya köstek bence en iyisi şu aralar boşuna para verip açmamak elinde sonunda yeni bir tür çıkacaktır bence
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.