BABOSGetR3kt
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,ben BabosGetR3kt.Bugün sizlere üstünde çalıştığım blog sitesi çizimimi göstereceğim.Umarım beğenirsiniz.
Zaten devam ediyorum.Photoshop ise CC (Creative Cloud).Bence güzel görünüyor.Devam et yapmaya
Bu arada bu CS6 mı yoksa CC mi
Teşekkürler.Sadece Header'a Bakılırsa Ortaya Güzel Birşeyler Çıkacak Gibi Görünüyor. Devamınıda Bekliyoruz Kolay Gelsin.
CSS,HTML,JQuerry,PHP gibi kodlama dilleri ile kodlayarak.Birsey sorabilir miyim ? Bunu Ps de yaptikdan sonra nasil Tiklanabilir tam yonlendirme filan.yapabilirsin merak ettimde ?
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu tema şu anda bitti.Ama alternatif renkler kullanarak temayı renklendirebilirim.[DOUBLEPOST=1428671495,1428606582][/DOUBLEPOST]SON DURUMU:Belki arka planı turuncu olursa güzel olabilir dimi
Kötü mü olmuş ?Sadce Header ve Footer Yapıp Bıraksaydın![]()
Demo yok.Sadece temayı çizdim.Ama şu anda kodluyorum.Yakında konuya demo linkini ekleyeceğim.Eğer sende kodlamak istersen .psd dosyasını verebilirim.Sitenin linkini verebilirmisin
O zaman ben kodlayana kadar beklemelisin.Yakında paylaşacağım.Ben kodlama bilmiyorum ki![]()
Sende öğrenmelisin.Çok zevkli
Bir arkadaşım istemişti.Onun için tasarlamıştım.Sizin görüşlerinizi almak istedim.Bakarım bi ara[DOUBLEPOST=1428685929,1428685880][/DOUBLEPOST]Sana bir şey dicem bu Blog'un amacı ne ? Yani bunu ne amaçla yaptın