Sizce yanlış mesajmı atmışım ,başıma bir şey gelir mi ?

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar rahatsız olduğum bir durumdan dolayı altta vereceğim şekilde siber suçlarla mücadele başkanlığının e posta adresine mail attım yanlış bir şey yapmadığım düşünüyorum başıma bir şey gelirmi sizce ayıca dalga geçmeyiniz :
"
"Yaşım 13 herhangi bir resmi yetkim yok herhangi bir ihbardada bulunmuyorum sadece bir konudan bahsedeceğim" sadece şu sıralarda siber suçlarla mücadele adı üzerinden insanlar korkutulmakta bunlarında videosu çekilip youtube adlı sosyal paylaşım sitesine atılmakta bununla ilgili bir örnek vereyim
bu gibi korkutmacalarla yaşı küçük olan ,ki benimde yaşım küçük ,çocukların aileleri ve kendileri korkutulmakta sanal alemin tabiri ile "Trollenmekte" bu gibi davranışları durdururmusunuz ? Not:"Yaşım 13 herhangi bir resmi yetkim yok herhangi bir ihbardada bulunmuyorum sadece bir konudan bahsedeceğim"
"

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Videodan sonra özür diliyorlar.
Attığın kanalı bilmem ama ben TechnoTroll'de görmüştüm ve açıklamada yaptılar.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm OP <3

Haricinde bir şey olcağını sanmam. TechnoTroll'de kendisini böyle tanıtıp sonra özür diliyordu.

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Haricinde bir şey olcağını sanmam. TechnoTroll'de kendisini böyle tanıtıp sonra özür diliyordu.
Başıma herhangi bir şey gelmez değilmi attığım kurumdan dolayı.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm OP <3 derken nededin ?

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Ne olursa olsun bir kurumun logosunu kullanıp ordaki bir yetkili gibi tanıtmak kendini bir yanlış davranış bundan bildirmiştim.

Başıma herhangi bir şey gelmez değilmi attığım kurumdan dolayı.