Sizde kendinizi öyle hissediyormusunuz ?

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçimde bir hassaslık küçüktende olsa efkar büyük olarak unutulma hissi en büyük olarak hayattan beklentinizin bitmesi.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O hissi tanımlayabilmek gerçekten çok büyük bir başarı. Ben aslında buna daha çok "Ergenlik hisleri" diyorum. Yanlış anlama olmasın, emin ol forumun %99'unda bu hislerin illaki bir bölümü vardır. Tabi bu biraz dalgalanma şeklinde oluyo. Yani 5 dakika böyle hissedip sonrasında bütün insanları çok sevmeye de başlayabilirsin. Dediğim gibi, ergenliğin en temel belirtisi :D

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O hissi tanımlayabilmek gerçekten çok büyük bir başarı. Ben aslında buna daha çok "Ergenlik hisleri" diyorum. Yanlış anlama olmasın, emin ol forumun %99'unda bu hislerin illaki bir bölümü vardır. Tabi bu biraz dalgalanma şeklinde oluyo. Yani 5 dakika böyle hissedip sonrasında bütün insanları çok sevmeye de başlayabilirsin. Dediğim gibi, ergenliğin en temel belirtisi :D
Olabilir fakat umutlarım tükendi her şey tersine gidiyor.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Eskiden buna "Duygu dalgalanması" derlermiş, şimdiki literatürde nasıl geçtiğini bilmiyorum ama 5 dakika sevgi dolu hissedip 6.dakikada milleti kesip biçen bir psikopat olmak da var :D