Sizde Medieval Serverlardan Sıkılmadınızmı ?

Sizcede Medievaller SIKMADIMI ?!

• Kullanılan toplam oy
    36

EliteGamer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben EliteGamer Sizde eminimki Medieval serverlardan sıkılmışsınızdır Benimle Modern Server planlıyacak ve oluşturacak varmı . :notch:

Alımlar için B)

Ad Soyad:
Skript&Plugin Bilgisi % :
Minecraft Geçmişiniz :
Rpg Geçmişiniz :

Son düzenleme:

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:kadir akçay
Facebook: facebook varda boşver skype :kadir_35_1
Skript&Plugin Bilgisi % : %60
Minecraft Geçmişiniz : Minecraft hakkında çok şey biliyorum çünkü 4 Senedir minecraft oynuyorum
Rpg Geçmişiniz : Rpg Genel olarak MmoRpg Serverlerinde Takılıyorum ondada 1 senedir yani

EliteGamer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben iyi yada kötü yorumlara açığım ama siz hiç StarWars server tarzında bir şey oynamamışsınızdır eminim kolum kırık skript ve plugin ile günde 8 saat uğraşa bilirmisiniz ? GÜNCEL +++

Arcean

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Medieval tercih edilmesinin sebebi minecraft'ta modern rp yapacağına sa-mp rp'ler var onlarda yaparsın rolunu moderne daha yatkındır hem ayrıca insanlar rol yaparken öncelik gösterdikleri şeyler gerçek hayatta yapamayacakları örneğin çoğu kişi için eline kılıç alıp lordluk taslamak haydutluk hırsızlık vandalizm seks rolleri vesaire bu yüzden medieval tercih ediliyor

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuruda Bulunmaya üşendim , konu hakkında fikirlerim var dinlemek isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Benali08

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Melisa
Facebook:Skype Veriyim: Melisa Craft
Skript&Plugin Bilgisi % : Skript %92 Plugin %69
Minecraft Geçmişiniz : 4 Yıldır oynuyorum
Rpg Geçmişiniz :1.5 yıldır oynuyorum

EliteGamer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Krok şimdi git bilmemne crafta full Ortaçağ yada Git Premium Gta-M&B yada git Arkham server oyna hangisi ?