Sizden ciddi bir öneri almak istiyorum hayatımı değiştiricek bir öneri...

iAEnder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 8. sınıfa geçtim yani 1 yıl sonra liseye gidicem bir karar vermem gerek hangi mesleği seçeceğime dair lütfen daha erken gibi yorumlar atmayın düzgünce öneri verin.
Özelliklerim ve yeteneklerim :
Çok güzel resim çizerim,
3,5-4 yaşından beri bilgisayar biliyorum yani program ve ya oyun falan yazabilirm.
Photoshop'u da güzel kullanıyorum yaklaşık 5 yıldan beri photoshop yapıyorum.
Sesim iyidi ve beatbox yapabiliyorum...
Bana hangi mesekleri önerirsiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum...

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtığının konunun yeri bir oyun forumu :D.
Yani buradaki tayfa genelde meslek seçimi yapmak yerine mod seçimi yapar... - Ben de dahil :D-
Ama illa ki soruyorsun söyleyeyim. Ben sağlık meslek lisesi anestezi teknisyenliği okuyorum...
Daha 4 yıl da üniversite okuyacağım. Mutlu muyum... Evet kesinlikle.
Bu konuda önemli olan başkalarının görüşleri değil. Senin isteğin.
Anladın mı kardeş ? :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence de illa cevap istiyorsan (ki yeri değil) bilgisayardan anlıyorsun ve resim yeteneğin iyi. Yazdığın oyunların (yada başka oyunların) grafiklerini sen yapabilirsin gibime geldi. Sana kolay bir öneri: Minecraft Texture Pack yap. :)

Sad Human

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizim Önerilerimize Güvenip Daha Sonra Üzgün Olcaksan Bence Meslek Bile Bulma Çünkü Biz Seni Bir Mesleğe Yönlendirirsenk O Meslekte hiçbir Zaman Mutlu Olamazsın. Kalbinin Sözünü Dinle :)

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi cocuk vardi, 13 yasinda mojang ekibine katilmak istiyordu. :D iender de oyun yazabilirmis (!) O cocuk aklima geldi :D 13 yasinda oyun falan yazamassin kardesim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yakınlarda dolanıyorum bu konuyu çok deşmeyin ..
Anlamışsınızıdır ne demek istediğimi herhalde.. :p

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya lütfen ama ya oyun forumuna gelip hangi mesleği seçeyim diyorsun suan senin için düşündüğüm şeyleri yazamıycam -_-