Size 2 Seçenek Sunulsaydı Hangisini Seçerdiniz?

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Geçmişe giderdim hatalarımı tekrar izlerdim ama düzeltmezdim çünkü hep bir şey olduğu nda düşünürüm nerde hata yaptım diye ve bunları görmek isterdim obektif olarak

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Hayatım boyunca tek bir saniye bile zengin, gösterişli yada rahat bir hayat yaşamak istemedim. Çalışmadan, çabalamadan ve dünyaya hiçbir faydam olmadan yaşayan zengin bir "adam" olmaktansa bodrum katımdaki kendi dünyamda fakir ama mutlu olduğum bir hayatı seçerim.
Yanlış anlamayın, lafım iş adamlarına veya zenginlere değil. Yaptıkları işe saygım var. Ancak ben böyle bir yaşamı seçecek kadar ruhsuz değilim.

Aslında diğer seçeneğe baktığımda geçmişteki hatalarımı da düzeltmek istemem. Sonuçta bugün yaşadığım hayatı seviyorum, düşüncelerimi ve hayallerimidr seviyorum. Bunlarda yaptığım hatalarım etkisin büyük olduğunu düşünüyorum.
Hem yapay zekalar bile hata yaptıkça doğru yolu bulmuyor mu ?

Kesin bir karar vermek zor. İki seçenekte oldukça riskli ve insanın kendi benliğini kaybetmesine neden olabilir.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Geçmişte Bitcoin almamak hatalarımdan biri olduğu için geçmişe gitmeyi tercih ederdim, hatalarını dediğin için de birden fazla şey yapabilirim.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Geçmişteki hataları değiştirmek veya milyardar olmak mı ? geçmişte hatam olmazsa tabii ki milaydar olurum ben. (tüm sınavlardan full çekip her fırsatı harika kullanmak)

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bence A şıkkı. Çünkü geçmişte yapılan hataları, geçmişe gidip düzelterek ve doğru yolları bularak bir milyarder olabilirsiniz...