Size Bir soru:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Ekran kartımı söyleyeceğim. Bakın bakalım Minecraft ta Optifine Kullanırsak kasar mı. Optifinesiz kasıyor maalesef. 60 FPS alıyor ama kareler düzgün gelmiyor. Optimize olmuyor. Optifine ile optimize oluyor. Size soru: NVIDIA GeForce 9600 GT 1 GB[GPU-Z'den baktım. dxdiag'da 2 gb] Optifine ile minecrafta girince Full ayarlarda kasar mı kasmaz mı ? Siz söyleyin.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her şeyi full'de biraz FPS düşmeleri belki olabilir fakat genel anlamda sorun çıkarmaz.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crysis 3 ü yükle.Mediumda zor kaldırır - _ -
Siz grafikçisiniz demi :D bazı insanlar nedense fps'den anlamıyor. Mediumda oynucam diye bir şey yok. Önemli olan grafik değil Performans biliyorsun değil mi ? ben o ekran kartını ona göre aldım. Grafikten banane lö. Performans olmadıktan sonra 20 fps ile oyun oynamanın anlamı yok değil mi ??

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Siz grafikçisiniz demi :D bazı insanlar nedense fps'den anlamıyor. Mediumda oynucam diye bir şey yok. Önemli olan grafik değil Performans biliyorsun değil mi ? ben o ekran kartını ona göre aldım. Grafikten banane lö. Performans olmadıktan sonra 20 fps ile oyun oynamanın anlamı yok değil mi ??

30fps altı sıkıntı - _ -
Grafikçiyim malesef ühühühü._.