Size Göre En İyi Film

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konuya en sevdiğiniz film ismini bırakın. Sebep yazmak zorunlu değil fakat sebep yazarsanız diğer arkadaşlara belki yol gösterirsiniz.
-İyi kötü yanları da tartışılabilir.

Bence en iyi film;
The Maze Runner 1 - Labirent Ölümcül Kaçış 1

Nedenini sormak gerekirse bu filmi yaklaşık 4 sene önce falan izledim o zamanlar o kadar beğenmiştim ki soluksuz izledim. Bu güne kadar da o kadar soluksuz heyecanlı izlediğim film olmadı. Sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

İyi günler :şapka::cay:

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Yüzüklerin Efendisi Serisi

Yüzüklerin Efendisi serisinin her filmi ayrı güzel. Bana göre gelmiş geçmiş en sağlam filmdir. Zaten kitaplarına hiç değinmiyorum. Fantastik Edebiyat türünün en iyi kitaplarıdır.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Marvel, DC, Harry Potter, Labirent.
İçlerinden birine en iyi dersem diğerlerine ihanet etmiş olurum sanırım. Fakat son zamanlar süper kahraman filmlerini daha çok seviyorum.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bana Göre Dünyanın En Flimi.

ready-player-one-soundtrack-poster.jpg

Özet ve Detaylar

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...
Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.

Fragman

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Tabikide Fatih Harbiye! Tam bir klasik türk dizisi hikayesi. Hayatımda okuduğum en çöp kitap. Eski yazarlarımızın böyle şeyler yazması beni çok üzüyor...(beğendiğim dizi olarak da yaprak dökümü)