Size Özellikle MCedit Programıyla Yapılabilen Şeyleri Minecrafttan Yapmayı Göstereceğim!

dahaka

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar,MCedit ile ilgili şeyleri oyundan yapmak için ilk önce DataTag ları bilmeniz gerekir(Data Tag nedir bilmiyorsanız araştırın,ben söylemiyorum çünkü unuttum :p ).Size Birkaç Data Tag'lı Komut Örneği: /give @p diamond_sword 1 0 {display:{Name:Deneme Kılıcı,Lore:["Bu Bir Deneme Kılıcıdır.Yapımcısının","Adı Dahaka'dır."]},ench:[{id:16,lvl:42}]}
Burdaki komut bize enchli ve havalı bir diamond sword yapımını gösteriyor.İlk önce data taglara dikkat edelim: display kısmından sonra kılıcın özellikleri yazdı.Çünkü display bir itemin özelliklerini belirtmek için yapılan kısımdır.Lore Itemlerin altına yazı yazmaya işe yarar.Yani envantere girip itemin üstüne işaretçiyi getirirseniz altında bir yazı belirecektir.O yazıda: Bu Bir Deneme Kılıcıdır.Yapımcısının Adı Dahaka'dır. fark ettiyseniz 'Lore den sonra '' işaretini koydum.Her '' işaretini koyduğunuzda yazı bir alt kısıma geçiyor.Bir Örnek:
Bu Bir Deneme Kılıcıdır.Yapımcısının
Adı Dahaka'dır.
Ondan Sonra ench adlı bir yazı yazdık.Eğer herhangi bir harfini büyük yazarsanız ench(büyü) basılmaz.Id derken Keskinlik adlı büyünün id sini yazdık.LVL de Onun Seviyesidir.Mesela Oraya ench:[{id:16,lvl:3}] Yazsaydım Keskinlik 3 Olan Bir Diamond Sword Verirdi.Şimdilik Bu Kadar.Bidahaki Dersimizde Görüşürüz :)
[DOUBLEPOST=1412723987,1412723931][/DOUBLEPOST]O " İşareti 2 Tane ' den Oluşmaktadır.Eğer Bilgileri Benden İstediğiniz Zaman Almak İçin Skype Ekleyin: live:61hulya
İyi Günler :)[DOUBLEPOST=1412724080][/DOUBLEPOST]Büyülerin id sini Öğrenmek İçin İnternetten Bulabilirsiniz(Bunu Demek Şimdimi Aklıma Geldi ya :( )