Size Tablet Dağıtıldıysa İzlenimlerinizi Yazar Mısınız ?

SonLahmacun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size Tablet Dağıtıldıysa İzlenimlerinizi Yazar Mısınız ?
Beğendiniz Mi ?
Kaliteli Mi ?
Merak Edenler Vardır Elbet.
Size Dağıtıldıysa Ne Düşündüğünüzü Yazar Mısınız ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Gelse Ne Olacak Oyundan Başka Bir Amaçta Kullanan Olacakmı ki :D

SyberRock2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oleyyyy free tablet ama oyun falan oynanmiyo tanidikta vardi önce kirmaniz lazim markasi general mobile

PieDiePew

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam akıllı iş yapmıyorlar.. Bizim okulda geçen sene 9. sınıflara dağıtıldı hiçbir güvenlik önlemi yok.. Alan öğrenci direkt oyun, film için kullanıyor.. Yararından çok zararı var.. Bu yüzden gelmemeli..

Ayrıca tablet ne işe yarayacak.. Dandik bir ekranı var zaten göz yoruluyor... Onun yerine ulaşımı bedava yap.. Ne bileyim öğrencilere aylık bir para ver harçlık olsun? Saçma sapan bir eğitim sistemi var zaten.. Milli eğitim bakanına da gıcığım.. Ben bakan olsam ondan daha iyi iş yapmazsam suratıma tükürün..

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam akıllı iş yapmıyorlar.. Bizim okulda geçen sene 9. sınıflara dağıtıldı hiçbir güvenlik önlemi yok.. Alan öğrenci direkt oyun, film için kullanıyor.. Yararından çok zararı var.. Bu yüzden gelmemeli..

Ayrıca tablet ne işe yarayacak.. Dandik bir ekranı var zaten göz yoruluyor... Onun yerine ulaşımı bedava yap.. Ne bileyim öğrencilere aylık bir para ver harçlık olsun? Saçma sapan bir eğitim sistemi var zaten.. Milli eğitim bakanına da gıcığım.. Ben bakan olsam ondan daha iyi iş yapmazsam suratıma tükürün..
öğrenciye para verilse gider tablet alır -_-

SonLahmacun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yalnız tabletleri geri verceksiniz unutmayın. kalıcı bir şey olmasında :D
yeni tabletler daha kırılamıyomuş diye duydum.
tabletin adı General Mobile E Tab 4