Sizi Psikolojik Olarak Derinden Etkileyen Şarkılar

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yabancı şarkıların sözlerini anlamasak bile, müziğin ritmine, söyleyiş şekline, söyleyenin sesine göre beynimiz şarkının anlamını oluşturur.

Bu da psikolojinize işler. Kısacası, PSİKOLOJİK olarak anlamadığımız şarkı yoktur.

Bugün sizden sizi psikolojik olarak derinden etkileyen, size bi' hayat dersi vereceğini düşündüğünüz(?) şarkıları buraya atmanızı isteyeceğim.

Lütfen başkalarının duygularını anlamamaız için şarkının tamamını dinleyelim.

Tabi bu sadece hüzünlü değil, kişiyi heyecanlandıran, coşturan şarkılar da olabilir.

Ben başlatıyorum.

Tokyo Ghoul animesinin openingi;

Highschool DxD animesinin openingi:

Eir Aoi'den "Ignite"

Hurts'tan "Iluminated"

One Ok Rock'tan "No Scared"

Lütfen videoları spoiler şeklinde belirtin ki sayfa yavaş yüklenmesin.

Onu da yapamıyorsanız az video koyun.

Son düzenleme:

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu tür şarkılardan hiçbirşey anlamadığım için hiçbir psikolojik yanı yok benim için :D
"Yabancı şarkıların sözlerini anlamasak bile, müziğin ritmine, söyleyiş şekline, söyleyenin sesine göre beynimiz şarkının anlamını oluşturur. Bu da psikolojinize işler. Kısacası, PSİKOLOJİK olarak anlamadığımız şarkı yoktur."

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Neden bilmiyorum ama bu sarki pozitif olmami, icimde bir sevinc duygusu olusmasina sebep oluyor, cok sevdigim bir sarkidir.

Röyksopp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
"Dem feels ;_;" triplerine sokan şarkılardır. (Dinlemek 'yürek' ister ve cidden 'ağır' şarkılardır. 'İntihar' etme duygusuna bürünebilirsiniz, eğer bu şekilde bi' zayıf noktanız varsa hiç dinlememenizi şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca kendim seçtiğim bu tür müzikleri 'oynatma listesi' olarak atabilirim, isteyenler yazabilirler :():

Öröm - Örökkévalóság Fájdalma

Uaral - Acidal

Mournful Congregation - Remembrance Of The Transcending Moon

En hafifi (Düşünün artık :(): Nirvana - Something In The Way

Edit: Oynatma listem 204 videodan oluşmakta ve hepsi belirttiğim gibi "Suicidal"dir.

Son düzenleme:

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni çok derinden etkülüyüür. :(
[DOUBLEPOST=1420656329,1420653393][/DOUBLEPOST]Şaka bir yana beni bu aralar en çok etkileyen şarkı bu;
Bunu gece yatmadan evvel dinliyorum ve dinlerken okyanus manzaralı tepelerden üstü açık arabamla yanım da da sevdiğim kızla son hızda gezdiğimi düşlüyorum.Gece yıldızlar parlıyor okyanustan ışıklar yansıyor şehirden diskoların pembe ışıkları gök yüzüne yükseliyor yol bomboş sadece ben ve sevgilim son hızda harika manzarada son ses bu şarkı açıkken...
Hayal etmesi bile farklı hissettiriyor bana.

Son düzenleme: