Sizin İçin Skyblock Yaptım İsteyen Alsın :)

Eksik Varmı :)

• Hemde çok bence kötü olmus . Bosuns indirdim :(

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer maplara benziyor ama daha da bişeyler ekle idare eder

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bence güzel olmus eğlenceli bir map ellerine saplık :)

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ilk skyblock mapım bazı yanlıslıklar olabilir ama eğlenceli bir map oldu :) Uzatmadan linki vereyim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mapı indiren arkadaslar anketi işaretlerse sevinirim. Sizin yorumlarınız olunca eksiklerimi giderebilirim diye umuyorum :) Rar PAROLA : Revenqe

MAP:

HEHE :

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu düzelttim rar parolayı ekledim :)[DOUBLEPOST=1379232499,1379232439][/DOUBLEPOST]Arkadaslar resimleri şimdi cekiyorum bukadar hızlı olcagını düşünmedim eskiden konuda boyle yogunluk yoktu :)

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben girdim adada doğdum skyblock yerinin kodinat verirmisiniz :sırıtmak:

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:ter: (Rezil oldum) He ilk skyblockta olur galiba böyle şeyler :D koordinatı vereyim hemen bekle[DOUBLEPOST=1379233288,1379233047][/DOUBLEPOST]x:-451,64354 (-452)
y:118,000
z:154,80644
f:0

DİPNOT : umarım olur :)[DOUBLEPOST=1379234014][/DOUBLEPOST]Mapı
ben girdim adada doğdum skyblock yerinin kodinat verirmisiniz :sırıtmak:
bulabildinmi kardes :) seni de uğrastırdık ama kusura bakma :inek:

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bualamadım dediğin bölegede bir şey yk :\" title=
yaptıgım mapın diğer özelliğine de gelirsen /gamemode 1 komutları açık ne yazık ki :( onu açarak harita al ve mapı bulmaya calıs map havada ve çölün üstünde . İstersen hiç de uğrasmayabilirsin . Yinede teşekkür ederim şuanda mc edit programını indiriyorum . Galiba map hazırlama programıymıs . onu indirdikten sonra aynı konuya link bırakacagım onu indirirsin daha iyi olur . Ama yinede sen bilirsin . Şurda bi 30 dk uğrasırım öğrenmek için :D