[Sk] AdminChat Skripti

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eveeet bu yaptığım sanırsam 3.Skript oluyor (Ya da 4'te olabilir.) Şimdi belki ararsanız adminchat skriptleri var başka yerlerde ama benim denediklerim hep sorunlu çıktı veya illa adminchat'te olanlar görebiliyordu yazılanları. Ama bu farklı! Bu daha gelişmişi! ve işte o kod:

Kod:
command /adminchatekle [<player>]:
    aliases: /ace
    permission: admin.chat.ekle
    permission message: &cHoop Hayırdır? Bu Komut İçin Yetkin Yok!
    trigger:
        if arg 1 is set:
            add arg 1 to {adminchat::*}
            send "&6%arg 1% &aAdlı Oyuncuyu AdminChat'e Eklediniz! Artık AdminChat'te Yazılanları O'da Görebilir!"
        else:
            send "&4Hiçbir isim yazmamışsın!"

command /adminchat:
    aliases: /ac, /adminc, /achat
    permission: admin.chat
    trigger:
        wait 2 ticks
        open chest with 1 rows named "&cAdmin Chat" to player
        format slot 0 of player with light green wool named "&2AdminChat'e Gir!" to close then run "aco katıl %player%"
        format slot 4 of player with redstone block named "&4Menüyü Kapat" to close
        format slot 8 of player with red wool named "&cAdminChat'ten Çık!" to close then run "aco ayrıl %player%"

command /adminchatoptions [<text>] [<player>]:
    aliases: /aco
    permission: admin.chat.options
    trigger:
        arg 1 is "katıl":
            set {adminchat.%arg 2%} to true
            send "&2Başarıyla AdminChat'e Katıldınız! Artık Tüm Konuştuklarınız Adminlere Gidecektir!" to arg 2
        arg 1 is "ayrıl":
            set {adminchat.%arg 2%} to false
            send "&2Başarıyla AdminChat'ten Çıktınız!" to arg 2

on chat:
    if {adminchat.%player%} is true:
        loop {adminchat::*}:
            cancel event
            send "&6[&4AdminChat&6] &7%player% &8>> &a%message%" to loop-value

Peki komutlara gelecek olursak:

Kod:
/ace [<oyuncu>] #Bu komutla bir kişinin adminchat kullanmasını sağlıyabilirsiniz. Yani bu komutu kullanmadan oyuncu adminchat'te yazılan hiçbir şeyi göremez.

/achat # AdminChat'e girmek için yer açılır. İsterseniz katılır isterseniz çıkarsınız.

Komutlar bu kadar normalde. bir de /aco komutu var ama bu komutu ellemenize gerek yok. Şimdi olay nedir? Olay şu /ac yazıp ordan adminchat'e katılıyoruz ve ondan sonra chatte yazdığımız her şey /ace ile eklenen kişilere gidiyor.Skriptimi beğendiyseniz teşekkür ederim. Beğenmediyseniz sebebini yazarsanız ya da bir hatası varsa yazarsanız sevinirim :)

EnderTv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne alaka bu olunca beni oyuncular yine göroyu ben özel yazımayı nerden yapcam sadece admin chate ekli olan oyuncuların gördügü yazıyı nerden yazcam :D cok sacma yine herkes goruyo yazdımıı

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ne alaka bu olunca beni oyuncular yine göroyu ben özel yazımayı nerden yapcam sadece admin chate ekli olan oyuncuların gördügü yazıyı nerden yazcam :D cok sacma yine herkes goruyo yazdımıı
/ace [<oyuncu>] ile bir oyuncuyu ekliyorsun (oyuncu derken adminleri ekliyorsun) daha sonra /achat yazarak ordan adminchat'e katılı seçiyorsun. Sonra yazdıkların sadece o oyunculara gidiyor.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
/ace [<oyuncu>] ile bir oyuncuyu ekliyorsun (oyuncu derken adminleri ekliyorsun) daha sonra /achat yazarak ordan adminchat'e katılı seçiyorsun. Sonra yazdıkların sadece o oyunculara gidiyor.
Bence daha kısası böylede kullanılabilirler ;

Kod:
command /ac <text>:
    usage: &eKullanım : &b/ac [Mesaj]
    permission: lctr.rehberchat
    permission message: &cBunu Kullanamazsın
    aliases: /as
    trigger:
        loop all players:
            loop-player has permission "mesaj.ac":
                send "&8[&aAdmin Chat&8] &9%player% &8> &e%arg%" to loop-player

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence daha kısası böylede kullanılabilirler ;

Kod:
command /ac <text>:
    usage: &eKullanım : &b/ac [Mesaj]
    permission: lctr.rehberchat
    permission message: &cBunu Kullanamazsın
    aliases: /as
    trigger:
        loop all players:
            loop-player has permission "mesaj.ac":
                send "&8[&aAdmin Chat&8] &9%player% &8> &e%arg%" to loop-player
Benimki sırf sürekli /ac yazmak yerine bir kere giriyorsun öyle oluyor :( Ayrıca sohbete eklemeyide sadece istediği kişiler görsün diye yaptım.