[SK] Arkaya blok koyma yardım.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
every 1 seconds:
    loop all players:
        loop all blocks in radius 10 of loop-player:
            if loop-block is sign:
                if line 1 of loop-block is "&61VS1":
                    if {DUEL::Arena::%uncolored line 2 of loop-block%} is set:       
                        set line 2 of loop-block to "&c%uncolored line 2 of loop-block%"
                        set line 3 of loop-block to "&a%{DUEL::Arena::%uncolored line 2 of loop-block%::PLAYERS}%&7/&a2"
                        set line 4 of loop-block to "%{DUEL::Arena::%uncolored line 2 of loop-block%::STATUS}%"
                        {DUEL::Arena::%uncolored line 2 of loop-block%::STATUS} is "&4&lOYNANIYOR":
                            set {_kordinat_1} to location 1 meters below 2 meters south loop-block # *Altı (Güney)
                            set block at {_kordinat_1} to red glass

bu kodda eğer STATUS is Oynanıyor ise o tabelanın arkasına bi kırmızı cam bloğu yerleştiricek OYNANIYOR ise kısmını yaptım arkaya blok yerleştirmesini yapamadım

Yardım plss! @Switcher @Minecraftplayerr diğerlerini bilmiom nedense :/

SnipeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her saniye looplaman bana saçma gibi geldi tabelayı ayarladıktan sonra onu kaydedip sadece onu looplamak daha mantıklı olabilirdi bence. Konu hakkında ise tabelayı koyacağın yerin tam arkası tabelayı koyduğun yere bağlıdır. Yani güney kuzey doğu batı onu koyduğun yere göre değişir.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Dostum çok yanlış var o kadar loop nedir 1vs1 pluginlemi yaptın yoksa skript ilemi