[SK]Authmeden sonra otomatik pin istemesi

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm;
Bir pin plugini yükledim çakma lobi sunucuma.Ben bu pin plugini için oyuna girdiğinde eğer OP ise arkadasından otomatik /pin komutunun çalışmasını istiyorum.Bunu yapacak arkadaş varmı?

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
PHP:
on join:
    if player has permission "asd.asd":
        execute player command "pin"
Oyuna Giren Kişinin asd.asd Permi Varsa /pin komutunu otomatik kullanır
asd.asd yi degiştirebilir yada asd.asd yi op lara perm olarak verebilirsin
ama vermenede gerek yok op oldugundan dolayı her perme otomatik sahip oluyor

Not : Dene Yanlış Olabilir Test Etmedim Evde Degilim

KaanGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PHP:
on join:
    if player has permission "asd.asd":
Oyuna Giren Kişinin asd.asd Permi Varsa /pin komutunu otomatik kullanır
asd.asd yi degiştirebilir yada asd.asd yi op lara perm olarak verebilirsin
ama vermenede gerek yok op oldugundan dolayı her perme otomatik sahip oluyor

Not : Dene Yanlış Olabilir Test Etmedim Evde Degilim
pin i nasıl ayarlayabiliriz?

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Pin Yapmamı İstememiş Onun Plugini Varmış Sadece Servere Giren Yetkilinin Pin Yazmasını İstemiş
Kardesim bu oyuna girince direk istiyor.Ben /login şifrem ile giriş yaptıktan sonra olsun ve benim çakmalobimde kullanıcam.Çakmalobidede otomatik herkesde /lobi yazıyor 3 saniyede bir.Benim istediğim şu:
Normal oyuncularda:
giriş yaptıktan sonra otomatik olarak /lobi yazıyor bu var saten
op oyuncularda :
giriş yaptıktan sonra otomatik olarak pin sormasını ve diğer tüm komutları iptal etmesini istiyorum.Pini girdikten sonra otomatik /lobi yazsın.
Yapabilecek arkadaş varsa burdan yapsın yapamıyorsa skype eklesin dosyayı vereyim:

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Kardesim bu oyuna girince direk istiyor.Ben /login şifrem ile giriş yaptıktan sonra olsun ve benim çakmalobimde kullanıcam.Çakmalobidede otomatik herkesde /lobi yazıyor 3 saniyede bir.Benim istediğim şu:
Normal oyuncularda:
giriş yaptıktan sonra otomatik olarak /lobi yazıyor bu var saten
op oyuncularda :
giriş yaptıktan sonra otomatik olarak pin sormasını ve diğer tüm komutları iptal etmesini istiyorum.Pini girdikten sonra otomatik /lobi yazsın.
Yapabilecek arkadaş varsa burdan yapsın yapamıyorsa skype eklesin dosyayı vereyim:
Senin Pin Plugini Yokmu Ben Giriş Yaptıktan Sonra Pin İstemesinide Hallederim

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
#AuthmeSkAddon gereklidir

Kod:
on command "/login":
    if player is op:
        if player has logged:

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
#AuthmeSkAddon gereklidir

Kod:
on command "/login":
    if player is op:
        if player has logged:
hocam yalnız çakma lobiden giriş yaptıktan sonra otomatik lobiye aktarıyor.Bu skripttede aynı.Bakın başka bir skript yüklü çakma lobi için.Tüm oyuncular oplar dahil giriş yaptıktan sonra otomatik lobi yazıyor.Ben oplarda bu /lobi komutu kaldırılsın.Ve sonrada pini doğru girdikten sonra ./lobi yazsın otomatik.Bunu istiyorum.Sizinkiside aynı pin ekranı çıkıyor ama hemen sonra lobiye aktarıyor.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hocam yalnız çakma lobiden giriş yaptıktan sonra otomatik lobiye aktarıyor.Bu skripttede aynı.Bakın başka bir skript yüklü çakma lobi için.Tüm oyuncular oplar dahil giriş yaptıktan sonra otomatik lobi yazıyor.Ben oplarda bu /lobi komutu kaldırılsın.Ve sonrada pini doğru girdikten sonra ./lobi yazsın otomatik.Bunu istiyorum.Sizinkiside aynı pin ekranı çıkıyor ama hemen sonra lobiye aktarıyor.
/pin kodu pluginmi skriptmi.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam o zaman lobiye atmada "if player isn't op:" a göre eventi yürütün.