on join:
if player has permission "asd.asd":
execute player command "pin"
pin i nasıl ayarlayabiliriz?Oyuna Giren Kişinin asd.asd Permi Varsa /pin komutunu otomatik kullanırPHP:on join: if player has permission "asd.asd": execute player command "pin"
asd.asd yi degiştirebilir yada asd.asd yi op lara perm olarak verebilirsin
ama vermenede gerek yok op oldugundan dolayı her perme otomatik sahip oluyor
Not : Dene Yanlış Olabilir Test Etmedim Evde Degilim
Arkadaş Pin Yapmamı İstememiş Onun Plugini Varmış Sadece Servere Giren Yetkilinin Pin Yazmasını İstemişpin i nasıl ayarlayabiliriz?
Kardesim bu oyuna girince direk istiyor.Ben /login şifrem ile giriş yaptıktan sonra olsun ve benim çakmalobimde kullanıcam.Çakmalobidede otomatik herkesde /lobi yazıyor 3 saniyede bir.Benim istediğim şu:Arkadaş Pin Yapmamı İstememiş Onun Plugini Varmış Sadece Servere Giren Yetkilinin Pin Yazmasını İstemiş
Senin Pin Plugini Yokmu Ben Giriş Yaptıktan Sonra Pin İstemesinide HallederimKardesim bu oyuna girince direk istiyor.Ben /login şifrem ile giriş yaptıktan sonra olsun ve benim çakmalobimde kullanıcam.Çakmalobidede otomatik herkesde /lobi yazıyor 3 saniyede bir.Benim istediğim şu:
Normal oyuncularda:
giriş yaptıktan sonra otomatik olarak /lobi yazıyor bu var saten
op oyuncularda :
giriş yaptıktan sonra otomatik olarak pin sormasını ve diğer tüm komutları iptal etmesini istiyorum.Pini girdikten sonra otomatik /lobi yazsın.
Yapabilecek arkadaş varsa burdan yapsın yapamıyorsa skype eklesin dosyayı vereyim:
Var pin plugini /pin komutuyla soruyor.Dediklerimi yapabilirmisin hocam?Senin Pin Plugini Yokmu Ben Giriş Yaptıktan Sonra Pin İstemesinide Hallederim
Yeni Gördüm Arkadaş Atmış Onu KullanabilirsinizVar pin plugini /pin komutuyla soruyor.Dediklerimi yapabilirmisin hocam?
hocam yalnız çakma lobiden giriş yaptıktan sonra otomatik lobiye aktarıyor.Bu skripttede aynı.Bakın başka bir skript yüklü çakma lobi için.Tüm oyuncular oplar dahil giriş yaptıktan sonra otomatik lobi yazıyor.Ben oplarda bu /lobi komutu kaldırılsın.Ve sonrada pini doğru girdikten sonra ./lobi yazsın otomatik.Bunu istiyorum.Sizinkiside aynı pin ekranı çıkıyor ama hemen sonra lobiye aktarıyor.#AuthmeSkAddon gereklidir
Kod:on command "/login": if player is op: if player has logged: execute player command "pin"
/pin kodu pluginmi skriptmi.hocam yalnız çakma lobiden giriş yaptıktan sonra otomatik lobiye aktarıyor.Bu skripttede aynı.Bakın başka bir skript yüklü çakma lobi için.Tüm oyuncular oplar dahil giriş yaptıktan sonra otomatik lobi yazıyor.Ben oplarda bu /lobi komutu kaldırılsın.Ve sonrada pini doğru girdikten sonra ./lobi yazsın otomatik.Bunu istiyorum.Sizinkiside aynı pin ekranı çıkıyor ama hemen sonra lobiye aktarıyor.
Skript.Plugin demişim/pin kodu pluginmi skriptmi.
Pin skriptini at istediğin şeye göre editleyim.Skript.Plugin demişimpardon ama plugin kadar özelliği var.
Hocam o zaman lobiye atmada "if player isn't op:" a göre eventi yürütün.hocam yalnız çakma lobiden giriş yaptıktan sonra otomatik lobiye aktarıyor.Bu skripttede aynı.Bakın başka bir skript yüklü çakma lobi için.Tüm oyuncular oplar dahil giriş yaptıktan sonra otomatik lobi yazıyor.Ben oplarda bu /lobi komutu kaldırılsın.Ve sonrada pini doğru girdikten sonra ./lobi yazsın otomatik.Bunu istiyorum.Sizinkiside aynı pin ekranı çıkıyor ama hemen sonra lobiye aktarıyor.