ForcEmir
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skript kodunu kendim denedim ve test ettim hiçbir türlü bug gözükmüyor , siz bozmuş olmayasınız?Adamlar Bug Bulmuş /Para Çek Yazıp istediğin kadar para çekebiliyosun !
Skript kodunu kendim denedim ve test ettim hiçbir türlü bug gözükmüyor , siz bozmuş olmayasınız?Adamlar Bug Bulmuş /Para Çek Yazıp istediğin kadar para çekebiliyosun !
Bende denedim hiçbir sıkıntısı yok hala kullanıyorum.Skripti bozmuş galiba.Skript kodunu kendim denedim ve test ettim hiçbir türlü bug gözükmüyor , siz bozmuş olmayasınız?
Arkadaş halletmiştir umarım , kullandığınıza sevindimBende denedim hiçbir sıkıntısı yok hala kullanıyorum.Skripti bozmuş galiba.
Çek özelliğini de ekleyebilirsin mesela.Arkadaş halletmiştir umarım , kullandığınıza sevindim![]()
Benim skriptimi sunucunda kullanabilirsin ama bu kodu kendim yazıp diye paylaşırsan üzülürüm , bu skriptten bazı kodları alıp kendine tabikide ekleyebilirsin.Merhaba Paylaşımcı Ben Eskiden Yaptiğim birşeyi kaybettim ( faction lapis için kimsenin bulamadiği bir şey ) ben beta halini buldum ve geliştiriyorum acaba senin skripttini değiştirip ve geliştirip projemde tanıtabilirmiyim ?
Hayir Öyle bir şey kesinlikle yapmam sadece kendi projemde kullana bilirmiyim sana forum sözü veriyorumBenim skriptimi sunucunda kullanabilirsin ama bu kodu kendim yazıp diye paylaşırsan üzülürüm , bu skriptten bazı kodları alıp kendine tabikide ekleyebilirsin.
Dediğim gibi kodları alıp kullanabilirsiniz bir problem yoktur, ben yaptım diye tanıtmadığnız sürece sorun yok hatta kullanırsanız beni gururlandırmış olursunuz.Hayir Öyle bir şey kesinlikle yapmam sadece kendi projemde kullana bilirmiyim sana forum sözü veriyorum![]()
Teşekkür EderimHakikaten 10 Numara 5 Yıldız Olmuş Helal Olsun Güzel Bir Skript Server Açarsam Kullanacağım![]()
Sorununuzu tam olarak anlamadım, skript kodunda bir sorun yoktur denenmiştir.para yatırdığım e 0 gösteriyo bankadaki paramı ? nası çözücem