[Sk] Bekle Kazan Skripti | Gui | V.b | [([ Tazecik Fikir Yepyeni ])]

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0

Skript
SkQuery

iConomy (essentials v.b)
Vault

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Emrsmsk @StableDeveloper @Dantero @Bartuzen @imFoRTe @Weak @bikkik @jackopmackop @TheLucifer @Blueyescat @Darkkandadr @afesraca @MahquM @KoseKoyun @Bahattin98

Not: Bir Sonraki Paylaşımda Etiketlenmek -İsteyenler- Söyleyebilir
Not: Bir Sonraki Paylaşımda Etiketlenmek -
İstemeyenler- Söyleyebilir
Not: 720p Yaptım Bunu # İnternetim Hala Yavaş :D
Not: Lütfen Sonuna Kadar İzleyin Ve Beğendiyseniz Beğenmeyi Unutmayın
--------------------------------------------------------

DipNot: Aslında Metin2 Skriptlerini Bırakmıcaktım Ama @BraveHero İçin Yapmıyım Dedim Sonucta Metin2 Sunucu Acıcak
--------------------------------------------------------

Son düzenleme:

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Ne Alaka Hackerle Ben Öyle Alıştım Serverlerin Hiçbirinde Oynamadıgım İçinde Kullanıyorum

Sonraki konularda etiketlersen sevinirim.
Skript güzel.
Teşekkürler Tabikide Etiketlerim

scirpti galiba çılgın tavuklar dan esinlendin :) ama güzel
Ayn Çılgın Tavuklar Videoda Söyledim Arkadaşda Söylemiş

oo sorry sesiz izledim :) müzik çalıyordu kapatmaya üşenmiştim kusura bakma :) başarılı
not: sonraki skripte etiket please
Teşekkürler Tabikide Etiketlerim

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skript çok güzel olmuş ellerine sağlık var mısınız yok musunuz programının skriptinide isteriz :)
örnek olarak anlatırsak : mesela 20 kare olucak menu 'de oralarda kutu olucak 150 000 çıkınca falan para hesaba eklenmiyecek 15TL falan çıkarsa 150000 kazanacak gibi güzel olur bence :D
tekrardan skript için teşekkürler

TheR0T4S1Z

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba bunu arsa gibi bi yerde yapabilirmiyiz ,? mesela tavuk alınca arsana gelsin tavuk nası yapabilirim yardım edermisiniz

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
merhaba bunu arsa gibi bi yerde yapabilirmiyiz ,? mesela tavuk alınca arsana gelsin tavuk nası yapabilirim yardım edermisiniz
Tabikide Yapılabilir Her Oyuncu Kendi Evine Yada Tarlasına /tavukspawn Yazar Ve Aldıgı Tavuklar Oraya Gelir Şeklinde Yapıla Bilir

Fakat Bunu Yapıcak Fazla Zamanım Yok Java Ögrenmeye Çalışıyorum Ve İnternetin Anlaşması 1-2 Gün İçinde Bitiyor 81 Video İndirip Java Ögrenmeye Çalşıcam

Ama Bana Göre Her Türlü Sanal Tavuk Daha İyi Diğer Şekilde Kilall Şeklinde Silinebilir Lag Azaltma Pluginleri Yüzünden Silinebilir Yanlışlıkla Tavugu Kaçırabilirler Öldürebilirler V.b V.b