mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
50 Dolar güldürdü 
utanmasa tüm forumu eklicekTag liste eklemişsin beni şu an kendimi forumdaki en özel kişi gibi hissediyorum.
Bu arada şu efektler ve bloklar süper olmuş eline sağlık Rosenrot![]()
@TümForum . Der susarım.utanmasa tüm forumu eklicek![]()
demeden önce sussaydın keşke pc başında ölenler olcak@TümForum . Der susarım.
Allah rahmet eylesin.demeden önce sussaydın keşke pc başında ölenler olcak![]()
Kullanılan efekti yapmak zor değil lütfen*%100 Effectlib kullanıyor.
Veya swsinde Effect plugini var ve o vortex'de flame efekti verirken o onu Firework sparks yapmış olabilir.
bunu atarmısın bize![]()
yukariya attim videoda gormedinmi istersen gel canli dene . skripttest.nitrado.netO kodlar 50 dolar ediyorsa az ölün*
Kötü demiyorum da 10 dolar bile etmez*
Her açıdan farklı gitmesi - özellik zaten* Tepene ateş edersen gözükmeyecek bile![]()
Skriptin effectlib desteği yok skqgeometry kullanıyor%100 Effectlib kullanıyor.
Veya swsinde Effect plugini var ve o vortex'de flame efekti verirken o onu Firework sparks yapmış olabilir.
bunu atarmısın bize [emoji14]
Ok ver canumyukariya attim videoda gormedinmi istersen gel canli dene . skripttest.nitrado.net
Yanlış. Saf trigonometri kullanıyorum skqgeometryi inceleyerek yaptım[DOUBLEPOST=1437503213,1437503044][/DOUBLEPOST]Skriptin effectlib desteği yok skqgeometry kullanıyor
50 Dolar güldürdü![]()
O kodlar 50 dolar ediyorsa az ölün*
Kötü demiyorum da 10 dolar bile etmez*![]()
ciddiye alan arkadasların dramı50 dolar konusunda ciddiysen çoh beklersin
100 dolarsa iyi ben de 50 az anlamında söyledim zaten o ne öyle fakir gibiYanlış. Saf trigonometri kullanıyorum skqgeometryi inceleyerek yaptım[DOUBLEPOST=1437503213,1437503044][/DOUBLEPOST]
ciddiye alan arkadasların dramı
Gercekten 50 dolarmı sandınız tabikide 100 dolar .s
o da olabilir sonuçta effectlib değilYanlış. Saf trigonometri kullanıyorum skqgeometryi inceleyerek yaptım[DOUBLEPOST=1437503213,1437503044][/DOUBLEPOST]
ciddiye alan arkadasların dramı
Gercekten 50 dolarmı sandınız tabikide 100 dolar .s
skRayFall dı galibao da olabilir sonuçta effectlib değil
skqueryde effectlib desteği var yazıyor ama yok