ProOktayTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Çakma lobimde ki oyuncular login yazıp herhangi bir şey yazsa bile aktarıyor ama login şifre yazıp girmesini istiyorum ne yapmalıyım? skript kodlarını bekliyorum İyi Forumlar 
Peki bu dediğini şu sonoyuncu daki gibi girince karşına tablo çıkıyor oraya login yazıyorsun ya onun gibi yapabilirmiyiz?Çözümünü halen bulan olmamış ben başka bir yol söyleyeyim.
Oyuncular /login yerine /girisonayla gibi bir komut yazarak normal sunucuna yönlendirilsin. Normal sunucuna authme kur orada şifre sorsun.
Skript CommandBlockGui'yi desteklememektedir.Dediklerinizi deneyeceğim teşekkürler iyi forumlar
Peki bu dediğini şu sonoyuncu daki gibi girince karşına tablo çıkıyor oraya login yazıyorsun ya onun gibi yapabilirmiyiz?
Sonoyuncuda hiç oynamadım ve öyle birşeyin nasıl yapılacağını bilmiyorum.Dediklerinizi deneyeceğim teşekkürler iyi forumlar
Peki bu dediğini şu sonoyuncu daki gibi girince karşına tablo çıkıyor oraya login yazıyorsun ya onun gibi yapabilirmiyiz?
bu dediğin için authme silmem lazım ve bunun için skript olması lazım denedim ama olmadı çok bekletiyor direk login yazmları gerekiryor yani yapcak bişe yok.Çözümünü halen bulan olmamış ben başka bir yol söyleyeyim.
Oyuncular /login yerine /girisonayla gibi bir komut yazarak normal sunucuna yönlendirilsin. Normal sunucuna authme kur orada şifre sorsun.