[SK] Çakma lobi için-->

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çakma lobimde ki oyuncular login yazıp herhangi bir şey yazsa bile aktarıyor ama login şifre yazıp girmesini istiyorum ne yapmalıyım? skript kodlarını bekliyorum İyi Forumlar :)

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözümünü halen bulan olmamış ben başka bir yol söyleyeyim.
Oyuncular /login yerine /girisonayla gibi bir komut yazarak normal sunucuna yönlendirilsin. Normal sunucuna authme kur orada şifre sorsun.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
AuthMeBridge ile yapabilirsin. Bungee'nin pluginsine BungeeAuthMeBridge.jar, lobinin pluginsine AuthMeBridge.jar yüklersen sorun çözülür. Login yazınca aktarma skriptini AuthSkAddon ile giriş yapılmışmı diye onaylatıp aktarabilirsin. AuthMeBridge için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yararlı olduysa beğenmen yeterli.

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dediklerinizi deneyeceğim teşekkürler iyi forumlar :)

Oyuncular /login yerine /girisonayla gibi bir komut yazarak normal sunucuna yönlendirilsin. Normal sunucuna authme kur orada şifre sorsun.
Peki bu dediğini şu sonoyuncu daki gibi girince karşına tablo çıkıyor oraya login yazıyorsun ya onun gibi yapabilirmiyiz?

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu dediğin için authme silmem lazım ve bunun için skript olması lazım denedim ama olmadı çok bekletiyor direk login yazmları gerekiryor yani yapcak bişe yok.