[SK]Copy Paste yapmak

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Hazırladığım bir alanı bir komutla seçmek istiyorum ve bu seçtiğim alanı kullandığım komutla yenilenmesini istiyorum. Yani Minigameslerdeki mantık gibi. Oyun sonunda Map resetlenecek yapabilecek yigit var mı ?

Son düzenleme:

Şerafettin21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
world edit plugini ile sağ tık sol tık seçebilirsin sonra //copy yaz ve //paste yazarak yapıştır ne gerek var skripte

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amacım şu:
Örneğin bir skywars mapı var (kücük) ben burayı bir komutla seçmek istiyorum (örneğin /sec) ve başka bir komutla buraya yapıştırmasını istiyorum yani yenilemesini (/yenile gibi). Bunu kullanarak minigames yapacağım. Mapı yenilemesi için de böyle bişeye ihtiyacım var.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne GEREK VAR oyle bir sisteme world edit gibi güzel bir pl varken ?
Kardeşim anlamadıysan mesaj atıp durma lütfen Uzatma. Ben sen senin aklına ihtiyacım yok şuanda. Sadece Mapı yenileyecek sisteme ihtiyacım var. Bu yüzden de Copy paste mantığını sundum. Konuları 2 kez okuyup 1 kez cevap yazarsan sevinirim.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ne GEREK VAR oyle bir sisteme world edit gibi güzel bir pl varken ?
Kardesim anlatamıyorum copy'leme yani minigamelerdeki harita sistemi pl veya skript olarak bikaç kb lik ufacık basit bi sistem(skriptini bilsem yazardım), performans acısından öyle kullanım varken neden we kullansın?