[SK] Dil SKRİPTİ! (V1.0)

Daha Çok Skript Yapayım mı?

• Evet, YAP!

Kullanılan: 4 57.1%
  • Hayır, BERBAT OLUR!

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

aLypRe_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Merhaba Değerli Forum Üyeleri Ve Ziyaretçileri Ben aLypRe,
>Bugün Sizler İçin Kodladığım Bir Skripti Paylaşacağım.
>Dil Skripti!
>Çoğu Sunucuda Bulunmuyor, Bu Ne İşe Yarayacakki Diyeceksiniz!
>Bunun Ne İşe Yarıyacağını Sizlere Anlatayım:
>Öncelikle Sunucuları Bazen Yabancı Ülkedeki İnsanlar Ziyaret Edebiliyor. (BAZEN)
>Bende Dedim ki Sunucuyu Sevsinler Gitmesinler Bunun İçin Yapabileceğim En İyi Şeyin Dil Skripti >Kodlamak Olabileceği Aklıma Geldi!
>Hemen Kodlamaya Başladım.
>Ancak Kısa Oldu Çünkü Bu Daha V1.0,
>Version 1.2 De Daha Çok Dil Desteği Ve Ülke Gelecektir.
>Umarım Beğenirsiniz :D

NOT: Bu Skript Basit Bir Skripttir, Lütfen Alay Etmeyin! Sadece V1.0 Bahsettiğim Gibi :)

Skript:
https://hastebin.com/ofokebahay.vbs

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Henüz bitmemiş bir skript, dili belirledikten sonra herhangi bir farklılık olmuyor.
Paylaşman saçma olmuş.

aLypRe_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Henüz bitmemiş bir skript, dili belirledikten sonra herhangi bir farklılık olmuyor.
Paylaşman saçma olmuş.
Konuya baktığınız için teşekkürler,
Bu skripti paylaştım çünkü bazı skriptten anlayan arkadaşlarımız bunu bazı komutlara ekleyebilirler ve onlara yardımcı olmuş olurum :D

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Ülke Seçtikten Sonra Her Oyuna Girdiginde %player% Adlı Oyuncu Türkiyeden Katılıyor Gibi Mesajlar Yollayabilir Mesela

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şu insanların yaptığı şeyleri baltalamaktan ne zevk alıyorsunuz istemiş yapmış paylaşmış size silah tutp beğenin mi diyorlar beğenmiyorsan zarif bir dil ile ilet o insanın şevkini kırınca boyunuz büyümüyor!

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Şu insanların yaptığı şeyleri baltalamaktan ne zevk alıyorsunuz istemiş yapmış paylaşmış size silah tutp beğenin mi diyorlar beğenmiyorsan zarif bir dil ile ilet o insanın şevkini kırınca boyunuz büyümüyor!
Skript Hakkında Düşüncelerini Yazmış Adam Bundan Ders Alarak Daha Düzgün Şeyler Yapabilir Bizde Gidip Adamı Öldürmüyoruz Dimi Bu Skript Kötü Diye