C# da bu zor biseyYani normal notepad++ kullanmaktan tek farkı kendi kendine TAB ekleyebilmesi, Temizleyebilmesi ve Eventler eklemesi. IDE tarzı bir şey yapamaz mısın? Anahtar kelimeleri mavi yapıp kalınlaştırırsın. Smart Completion denen mantığı eklersin. Makrolar eklersin. Mükemmel şeyler çıkabilir aslında. Ama Skript tam bir programlama dili sayılmadığı için bu fikirler gereksiz. Neyse![]()
Gece 00:25 de sadece programi atip uyumustum 12 gibi virustotal koyarimVirüstotal koymadığından linki kaldırmışlar.
Iyi fikirmis bunu eklicemBir önerim var. Bir Checbox ekleyip oradan event,condition,effect,expression'u seçsin, ona göre kodlar çıksın.
beklemen gerek 0.3 versiyonunu çıkarıyorum o daha gelişmiş yazıların rengi değişiyor doğru yazdığın zaman yazının rengi mavi falan oluyorSüper olmuş.Eline sağlık.Bilgisayara gectiğim an deneyeceğim.
güzel yapmışsın. emeğine sağlık.
teşekkürlerHarika Olmuş Tebrikler İndiriyorum şu an![]()
IDE ne oluyor kardeş bi açıklarmısınGüzel, uğraşmışsın ama onun yerine Atom editor + skript UDL kullanmak daha mantıklı, Skript UDL bildigimiz IDE özelliklerini içeriyor syntax highlighting, smart
completion, hata belirtme gibi.
İsteyenler için;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.