SK Dostu v0.3 Yeni Özellikleriyle

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
IDE ne oluyor kardeş bi açıklarmısın
Tümleşik geliştirme ortamı (İngilizce: Integrated development environment, kısaca IDE), bilgisayar programcılarının hızlı ve rahat bir şekilde yazılım geliştirebilmesini amaçlayan, geliştirme sürecini organize edebilen birçok araç ile birlikte geliştirme sürecinin verimli kullanılmasına katkıda bulunan araçların tamamını içerisinde barındıran bir yazılım türüdür.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tümleşik geliştirme ortamı (İngilizce: Integrated development environment, kısaca IDE), bilgisayar programcılarının hızlı ve rahat bir şekilde yazılım geliştirebilmesini amaçlayan, geliştirme sürecini organize edebilen birçok araç ile birlikte geliştirme sürecinin verimli kullanılmasına katkıda bulunan araçların tamamını içerisinde barındıran bir yazılım türüdür.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oha cevap verebiliyor :D

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Benim işletim sistemi windows 10 ama setup dosyasını açmıyor sebep nedir? netfremork var ???

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anlasildi setupsuz aticam bi 10 dk sonra programi setubsuz atcam yani setubu ben kurcam icindekileri rar halinde atcam

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Anlasildi setupsuz aticam bi 10 dk sonra programi setubsuz atcam yani setubu ben kurcam icindekileri rar halinde atcam

Ben olsam tapatalk kullanmazdım. Spam olarak senin başına dert açabilir kurallarda.

@tekno 51 sanada buradan bir gönderme yapayım, xenForo'yu tapatalk'a uygun bir hale getirin bence.

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0

tamam saolasın adamsın <3

Hadi be adamım

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
kardeş pardon pazara gittim koyuyom :D

LİNKLER YENİLENDİ

denedinmi çalışıyormu
deniyorum hemen

kardeş pardon pazara gittim koyuyom :D

LİNKLER YENİLENDİ

denedinmi çalışıyormu

Sorun yok açıldı kardeşim çok saol. birde şöyle bir bölüm ekleyebilirsin: skript kodlarının ne işe yaradığını bi bölüme yazarsan yeni başlayanlar için güzel olur.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
HOO
deniyorum hemen

Sorun yok açıldı kardeşim çok saol. birde şöyle bir bölüm ekleyebilirsin: skript kodlarının ne işe yaradığını bi bölüme yazarsan yeni başlayanlar için güzel olur.
skripti ingilizce bilen biri yazabilir ve kodların hepsi temel ingilizce ama koyabiliim program açılıyor dimi sorunsuz ?