Klasus
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
%now% Dünya Saatine Göre Deyilmi ?PHP:command /saat: trigger: set {_s} to "%now%" set {_s::*} to {_s} split at " " set {_s::*} to {_s::2} split at ":" send "Saat: %{_s::1}% Dakika: %{_s::2}%"
%now% Dünya Saatine Göre Deyilmi ?PHP:command /saat: trigger: set {_s} to "%now%" set {_s::*} to {_s} split at " " set {_s::*} to {_s::2} split at ":" send "Saat: %{_s::1}% Dakika: %{_s::2}%"
Hayır, değil.%now% Dünya Saatine Göre Deyilmi ?
SkripterBilgisayarda olsam maksimum 1 dakikada yapabileceğim bir şey bubunu yapamayan skripter bir daha skript kodlamasın .d
Yaşı 10 olan birinden ne bekli10.Skripter
Skripter
Skripter
![]()
Evet, skripter. Nolmuş yani? Edit. Dragonsurvivaltr sözlerine dikkat et daha benim kim olduğumu bilmeden böyle konuşmaya hakkın yok!Skripter
Skripter
Skripter
![]()
zaten skripter deniyor.Yaşı 10 olan birinden ne bekli10.
@DeathLight e dedim sana demedim.Evet, skripter. Nolmuş yani? Edit. Dragonsurvivaltr sözlerine dikkat et daha benim kim olduğumu bilmeden böyle konuşmaya hakkın yok!
aynen bilip bilmeden konuşma 10 değil 11,5 yasinda o bikere .sYaşı 10 olan birinden ne bekli10.
çok yanlış söyledin 11,505 oaynen bilip bilmeden konuşma 10 değil 11,5 yasinda o bikere .s
Özür dilerimaynen bilip bilmeden konuşma 10 değil 11,5 yasinda o bikere .s
az önce 11,507 oldu bilip bilmeden konusmaçok yanlış söyledin 11,505 o![]()
şimdi 11,5099 :/az önce 11,507 oldu bilip bilmeden konusma![]()
Bence kim olursa olsun böyle dememelisin akıl yaşta değil baştadır. @Minecraftplayerr 'ın yerinde olsam kızardım sana :cYaşı 10 olan birinden ne bekli10.
2. olarak ben skripter terimini kullanmayı pek uygun görmüyorum.. Onun için öyle dedim ama istersen sen yine de kullanabilirsin.Evet, skripter. Nolmuş yani? Edit. Dragonsurvivaltr sözlerine dikkat et daha benim kim olduğumu bilmeden böyle konuşmaya hakkın yok!