SK güzel boss skillleri

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile özel ve güçlü bir boss yaratmaya çalışıyorum. Ve bu bosun alametli güçleri olcak. mesela %1 şans ile saldıran kişinin arkasına ışınlancak. Sizinde güzel fikirleriniz varsa altına yazarmısınız

not: bazı kişiler anlamamıs galiba ben skript istemiyorum sadece öneri istiyorum ._.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Boss'un Adı:Skeleteron King.
Özel Gücü:Görümez Ok.
Açıklama:Bu boss %1 şans ile size bir tane görünmez ok atar ve canınızın yarısını alabilir.

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Plugini var. Ordan yapabilirsin.

Şaka şaka. Bak %20 ihtimalle etrafındakilere hasar vercek particle ile efekt yapabilirsin.

S

Switcher

Ziyaretçi
Şansını sen ayarla , etrafındaki bütün oyuncuları set freeze state ile dondurcaksın hepsine şöyle güzel bi tutsak particlesi yap sonra şimşek ile vur bunlara azıcık canları gitsin sonra boss tan bu oyuncuların hepsine uzanan line kırmızı particle yap ve bossun canı dolsun sonra devam.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şansını sen ayarla , etrafındaki bütün oyuncuları set freeze state ile dondurcaksın hepsine şöyle güzel bi tutsak particlesi yap sonra şimşek ile vur bunlara azıcık canları gitsin sonra boss tan bu oyuncuların hepsine uzanan line kırmızı particle yap ve bossun canı dolsun sonra devam.
kesinlikle yapacağım

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun sağ-sol-arka-önüne hızlıca ışınlanıp her vuruşunda yarım kalp götürsün ve en sonda şimşek çarptırsın .-. Yazışmada "Çok mu Hızlıyım" yazsın :p