- En iyi cevaplar
- 0
Herkese Merhaba Millet ben Hqes !
Bugün size kendi ellerimle yapmış olduğum bir skripti tanıtıcam bu skripti @ByNovem den esinlenerek yaptım kendisine sonsuz teşekkürler!
Skriptin amacı çevrenizdeki mob & oyuncular yani yaşayan herkes için // Saldırgan olmayan yaratıklar bile
bir tehdit!!!
Skriptimiz şöyle çalışıyor
/Hqpower
yazarak elimize bir adet çapa geliyor bu çapaya sağ tıkladığımız zaman etrafımızda efektli bir şekilde (çokta bir efekt yok ama bi gideri var)
çember oluşuyor ve alevleniyor.
Çemberin içinde bulunan her canlıya yıldırım çarparak canı alınıyor.
DİPNOT: Yıldırım çarpması için sizinde çemberin içinde olmanız gerek yoksa kimse ölmez yani çapaya sağ tıkladıktan sonra haraket etmeyin !
:: Resim ::
GEREKLI EKLENTILER
WildSkript
Skript
SkRayFall
SkQuerry
//Çalışmassa eğer ek olarak " Umbaska " yükleyin
Dipnot+1: Nedense trojan virusu demiş ama trojan yoktur rarın resmide burdadır buyrun
Emeğe Saygı için 1 Yorum ve 1 Beğeni Yeter
Bugün size kendi ellerimle yapmış olduğum bir skripti tanıtıcam bu skripti @ByNovem den esinlenerek yaptım kendisine sonsuz teşekkürler!
Skriptin amacı çevrenizdeki mob & oyuncular yani yaşayan herkes için // Saldırgan olmayan yaratıklar bile
bir tehdit!!!
Skriptimiz şöyle çalışıyor
/Hqpower
yazarak elimize bir adet çapa geliyor bu çapaya sağ tıkladığımız zaman etrafımızda efektli bir şekilde (çokta bir efekt yok ama bi gideri var)
çember oluşuyor ve alevleniyor.
Çemberin içinde bulunan her canlıya yıldırım çarparak canı alınıyor.
DİPNOT: Yıldırım çarpması için sizinde çemberin içinde olmanız gerek yoksa kimse ölmez yani çapaya sağ tıkladıktan sonra haraket etmeyin !
:: Resim ::
GEREKLI EKLENTILER
WildSkript
Skript
SkRayFall
SkQuerry
//Çalışmassa eğer ek olarak " Umbaska " yükleyin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(Tıklayın)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(Tıklayın)Dipnot+1: Nedense trojan virusu demiş ama trojan yoktur rarın resmide burdadır buyrun
Emeğe Saygı için 1 Yorum ve 1 Beğeni Yeter