[Sk İstek]Moblara Belirli Can Verme - ShopKeepers Ve Vault Skript

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SELAMÜN ALEYKÜM
Moblara Belirli Can Vermek Örnek: Demir Golem Spawnerde Dogunca 2000 Canla Baslasın. Veya Zombi Spawnerde Dogunca 3000 Canla Baslasın.

2-ShopKeepers Skript İstiyorum Sunucumda Birsürü Plugin Var Ondan Dolayı Skript Kullanıyom.

3-Vault ( Bu Bence Yapılmaz Veya Zordur. )
Not: Skquery Gibi Pluginler Gerektirmesin

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
komut bloğu kullan ? pluginden tasaruf edersin

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

/setblock -0 -1 -0 mob_spawner 0 replace {SpawnCount:1,SpawnRange:4,maxNearbyEntities:6,Delay:20,MinSpawnDelay:60,MaxSpawnDelay:120,EntityId:Zombie,SpawnData:{Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:2000}]}}

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
spigotta oluyor diye biliyorum
bunun için plugin var dicem ama
bunun için plugin yüklicene boss plugini kullanman daha iyi olur .d

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten chest guisi skQuery içinde, mümkün değil yapılması
Shopkeepers istiyorsun ve SkQuery gibi eklenti gerekmesin?Ha?? @Rosenrot yapılırmı bu ?
ShopKeepers Plugininin Herseyini Skript Atın Demiyomya Yetkililer Asagı Eyilip Esya Koysun. Oyuncularda Köylüye Tıklayıp Belirli Seyi Verelek Esya Alsın Diyom ShopKeepersin Özelliklerini Atın Demiyom

spigotta oluyor diye biliyorum
bunun için plugin var dicem ama
bunun için plugin yüklicene boss plugini kullanman daha iyi olur .d
Bir Skriptiyle 2000 Canlı Zombi Yapılabiliyomus Diye Biliyom Ondan Boss Pluginine Gerek Yok.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ShopKeepers Plugininin Herseyini Skript Atın Demiyomya Yetkililer Asagı Eyilip Esya Koysun. Oyuncularda Köylüye Tıklayıp Belirli Seyi Verelek Esya Alsın Diyom ShopKeepersin Özelliklerini Atın Demiyom

Bir Skriptiyle 2000 Canlı Zombi Yapılabiliyomus Diye Biliyom Ondan Boss Pluginine Gerek Yok.
skript pluginden daha kötü
hatalı ve buglu olurlar genelde

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda Skript Süper Demiyom Boss Plugini Bulamadımki EpicBossGold Var Ondada Komut Olmuyor.